dilluns, 30 de novembre del 2009

Visita als Freejulitos!!!!

MaxiJuliana con Sergi from santi hidalgo on Vimeo.



Be aquesta setmana, tot i fer una de les meves sortides preferides del mon mundial, l’anomenada MAXIJULIANA, amb els freejulitos, ha estat amb unes circumstancies estranyes, a primers de setmana pensava que m’hen anava al Garraf amb la màfia, però al veure la poca assistència confirmada, el Dijous vaig decidir guardar un Bonobici no Freerider, que a l’hivern m’hen dono poquissims XDDD, per esperar el gruix de tota la màfia!! I vaig quedar amb els Freemaresmes, per anar a visitar els Freejulitos amb una de les seves sortides estrella, els Freemas!! que per causes alienes a mi, al final no em van acompanyar (lesió d’en Ruby i l’Abel ay ay l’Abel XDD). En resum, a les 7:30 del mati, desprès d’enganyar al Sito, sense deixar-lo sortir de marxa el dia abans per la nit agafem els trastos i ens dirigim cap a San Salvador de Guardiola, que puc dir de la Maxi Juliana, una de les millors sortides que es poden fer, quasi no ens mereixíem que ens tractessin tan be, però... vam tenir remonte amb vehicles d’uns 800 de desnivell, la baixada espectacular del “Cogullo” una baixa rapidissima, amb els Freejus mallan però de valent d’uns 1000 quilometres de llarguissima, on arribes a baix petadisssimmm, però molt feliç i el “Montgros”, amb un principi molt tècnic i un final divertidissim!!! Aquest si que el vam remuntar pedalant!! amb final a la famosa linea de flow, en la qual mai n’aprendré!!!
Però no deixaré d’intentar-ho!!!


Santi al Montgros!!

En Sito

Messie Bonilla, un Crack!!

En Raul, i la Patriot mes voladora que he vist XDDD

El Berna i la seva Heckler!!

Sr. Toni Manresa al foro ;-D

El Rafa, el meu profesor al Jarama !!!
Assistents: Julio, Berna, Santi, Raul, Bonilla, Juanaka, Rafa, Toni, Sito i Sergiktt!!

dimecres, 18 de novembre del 2009

Amb els Freejulitos al Burriack!!!



Cansat ja del poc nivell que tenen els Freemaresmes, sobretot en Rubi i l’Abel!! He decidit prendre cartes a l’assumpte i portar nous convidats amb nivell XDDD.
Aquesta setmana en acompanyaven els Freejulitos Santi Calvet i Rafa (Potato5) per els foreros, apart en Miguel amb la seva incombustible joventut, en Rafa papa, amb el que mai avia coincidit i en Sergi un “Tocaio”, i de freemaresmes érem el bo d’en Josep, el Sant d’en Carles i la seva paciència i l’Abel en Ruby, i jo també passava per allà amb en Joan Bona, un amic meu futboleru!!.
La ruta in burriak clàssic, del qual l’Abel ja en comença a estar una mica tip XDD però es que es el lloc mes condensat, per poder ensenyar moltes pedres amb “Poca” estona, vam fer les zones de pedres i salts del principi amb el Level i les parets i roques hagudes i per haver!! Pujada als YUYUYUS, baixada desprès vam agafar la “Negra”, però parant a fer totes les zones i cap al bar a fer unes braves els que quedàvem!!
El nivell d’aquests convidats va ser excepcional, l’hi van tirar a tot, vam passar un diumenge al mati de puta mare, comentant les jugadetes, presionant-nos una mica, sobretot en Santi a mi, que anant amb la mateixa bici que jo, em va obligar a tirar-me per una paret que mai havia fet, i es va tirar per una altre que no vaig tenir collons de fer, tot i que ell la va veure i tirar amb 2 minuts!! Si es que per algu soc de primer any!!

Una sortida per emmarcar!!
Fins aviat.


FreeJulitos & Burriac from Devil- on Vimeo.

Mare de deu del Mon!!!

L'altre dia vaig anar amb "La Mafia" nova nomenclatura (made in Jo_on)quan ens juntem els Trencas endurerus, la St. Pol Conexión amb en Masdi i jo mateix, vam fer la mare de deu del mon, i com que en David cronifica de puta mare y ultimament hasta ens assemblem mes de pensament, linkeju directament la seva cronica i m'estalvio feina!!

Ens veiem.

CRONICA MASDI:
http://funandnyam.blogspot.com/2009/11/mare-de-deu-del-mont.html

dilluns, 2 de novembre del 2009

ENDUREEGS AL BURRIAK!!!!!




A la Sortida d’avui s’ens han ajuntat 3 Endureegs, en Chullas i la seva flamant Multivan XDDD , en Llamas i el Jose el Pelos!!! Dels FreeMaresmes érem avui, en Josep, Abel, Ruby, Santi hay!! vull dir en CARLES i el de primer any i “piñata” del grup Sergiktt o sigui jo!!!
La sortida ha estat una de clàssica, però un pel reduïda per el factor horari, ha estat un clàssic “Burriak Attack”, Això si em fet totes les zones de salts, i trialeres de la zona del Level, amb level inclòs!! I llavors em fet la trialera mes estreta i revirada de totes les que fem, que no recordo com es diu, I una sèrie de corriols per arribar a la riera d’Argentona. Dit això i apart d’una pinya, millor dit un canvi de lloc instantani de l’Abel, amb un marge d’uns 5 metres d’alçada sense cap consecuencia, i alguns "rifirafes" d'en Jose Pelos i en Chullas, amb el terra!! el mati ha estat fantàstic, els Endureegs apart de ser molt bona gent, jo això ja ho sabia d’haver coincidit amb ells varies vegades, han demostrat un molt bon nivell, hi el primer dia superant la por escènica, que no en tenen gens, s’han tirat per tot arreu XDDD.
Amb un final de birres i braves, dels que no teníem presa, em comentat les jugades mes interessants del dia, i em xerrat de futurs plans i visites a domicili, arribant a algun principi d’acord, com els jugadors del Barça!! XDDD
Ens veiem, espero que aviat.


Sergiktt.