dimarts, 26 d’octubre del 2010

LA SECRETA AGAIN!!!

La Secreta "Boletaire" from sergiktt on Vimeo.



Secreta Privée !!

Aquest Diumenge i quasi per sorpresa, vam rebre la il·lustre visita de Sir. Manolo GPS, senyor de Sallent, acompanyat de tot el seu sequit!! A les 8:30 del mati, estavem a l’estació reunits, el Sallent Team, en Manolo i en Ramon, en GerardXl i en K_ram, els Trencas Jaume, Jordi “Hd”, Alberto i Jose, el “Traidor” Armand a la seva bola XDDD i Jo.

Vam fer la “Secreta”, la ruta classica complerta per primer cop desde que les 5 trialeres estan obertes, en total van sortir 20 kilometres amb 800 de desnivell positiu acumulat, la sortida va resultar accidentada, a la primera trialera “La Kitty” i em construit recentment un petit peralte a la part de baix per poder-hi apollar amb condicions, doncs aquest ja es va cobrar 5 o 6 victimes, les mes destacades, en Jordi que va copejar-se ell i la Ibis!!! I en Rigodon que es va fotre una bona piña!!! Despres vam fer la secreta sense masses accidents, l’Armand va passar “Justissimmmm!!” per l’arbre, pero si tenim en compte com l’hi havia anat la vegada anterior va estar perfecte, aquí els incidents els vam tenir al final del tram tecnic on el mateix Armand va fer un invertit amb sortida per davant, tambe a la Burriaketa una altre vegada l’Armand va patir una desacceleracio de 15 km/h a 0 amb una soca contra la seva espinilla, aquí es podia haber fet molt mal a la cama, ja que no porta protecs a l’espinilla, pero sembla que no va ser res, a tot aixo fem recompte i en Jose em diu que tambe contabilitza 3 caigudes, tothom enumera les seves i veig que a mitja sortida, ja portem una bona escabetxina, pero be… ja nomes ens quedaven 2 baixades mes disfrutonas i menys tecniques on no vam patir cap mes contratemps, la “Pineda d’en David”, que a mi cada cop m’agrada mes i que va agradar moltissima a alguns dels assistens i la classica prohibida, que es on disfruta absolutament tothom, ja que a la “Kitty” i la Secreta, veig molts caminaires en el grup, per proximes edicions adaptarem el recorregut als participants, per tal de que el Manolo pugui venir sense els bastons!! XDDD

Novetats d’aquesta edicio, la primera i destacable, la “Pineda” d’en David, una zona de 40 segons plena de peraltes, saltets, i tranquillos, com a colofo d’un corriol rapid de tambe 1 minut, I de logistica, vam patir un peatge a l’avituallament, on era necesari pagar-l’hi un pinatell a la Kitty, per agafar coca, en Jaume va portar els de tothom, ajudat per l’Alberto!!! Per cert a la mateixa nit, ja els va cuinar amb allet i julivert, i la vaig veure flipar molt… Gracies per la coca Kitty ;-D

Res en resum un Diumenge de Puta mare, on vem estar com sempre de Xaxara, i “caxondeo”, ja veureu en el Video, que en algun moment en K_ram, ha de convencer al Manolo, de que es porti be, pero res destacable. Un molt bon dia de Btt amb la millor companyia!!!

Ens veiem.


Aqui en K_ram esta convencent en Manolo "Avui no toca rally"
Armand a Can Draper
Alberto
K_ram a la "Llosa Final" Can Draper
La Ibis, Brillant a la "Kitty"
En Manolo concentrat
El Ramon, va estar molt fi tot el dia...
L'Alberto passa just XDDD
K_ram a "La Kitty"
Palillo de la Secreta
En Jose ensenyant la "Meta" XDDD
En Jaume al ser fuster, no ho veu clar!!!
Jo al Palillo, qualsevol dia em tallo la llengua!
L'Armand
En Ramon a La pedra de la Secreta!!
Salt de la Secreta
L'Armand, no va tornar a tocar PI, pero quasi!!!
L'Alberto en el Tranco de la Secreta!!
L'Armand, cadascu baixa com vol!!!

Ens veiem.

Per Cert, totes les fotos son d'en GerardXL!!!

dijous, 21 d’octubre del 2010

I DESAFIO DIFERENT XTREM (21/11/2010)

Aquesta es la informacio del I Desafio Diferent Xtrem del proxim 21 de Novembre del 2010, per les dades que podeu lleguir al web, sera una puta escabetchina, 70 Km. y 2000 d'acumulat positiu!!! Buff!! El putu Manolo, segur que no la fara ell, no!!! XDDD

Link de la web, i un petit cortar i pegar!!!

http://www.ladiferent.com/



Hola a tod@s, bueno despues de meditar, y leer la cantidad de mails, que nos habian llegado con la
pregunta si volveriamos hacer el Rally de La Diferent, al final hemos decidido hacerlo, y hacerlo como os mereceis,
y como muchos ya habiais pedido, mas largo, mas tecnico menos trialeras y mas senderos.Todo un reto.....

Asi que desde hace dias hemos estado en ello,buscando un trazado duro, tecnico, pero divertido y
sobretodo dificil de olvidar.
para ello lo primero ha sido, buscar el maximo de senderos, los mejores caminos y el minimo de pista,
con todo ello nos queda un recorrido de 68km con 1900mt de desnivel, o lo que es lo mismo un Raid -Maraton,
de lo mas cañero.

De esta manera empieza el que seria el cuarto Rally Diferent, (aunque como vais haber tambien le hemos cambiado el nombre) a partir de ahora sera Desafio La Diferent Xtrem, y esperamos que el nombre este
a la altura del recorrido.

Como novedad habra premios en metalico, para los tres primeros clasificados en categoria absoluta, tanto femenina como masculina.
Habra crono informatizado,"al chip aun no llegamos" ..... sorteos y mas sorpresas.

Y como no para los que solo quieren pasarlo bien, tendran su version de 40km, para disfrutar de una
pedalada Diferent.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

ELLSWORTH DAY IN MATARO!!!! XDDD


Aquest cap de setmana tocava Cami Ral amb els Trencacames el Diumenge, una ruta endurera excepcional, pero com que el parte per Diumenge era de pluja total, vaig decidir quedar el Disabte per anar a Mataro, i fer el doblet si el temps o permetia, pero... Al final Mataro, es l'unica sortida que he fet en tot el pont!!

Arribada on sempre, a les 8:00H. el primer que toca despres de les salutacions i els improperis que ens tirem, es examinar la nova montura d'en Carles, una Ellsworth Rogue o quelcom per l'estil, una bici amb una pinta FreeRide Total, es guapissima i es veu radikal, pero quan l'agafes a les mans, veus que esta molt be de pes, un cop tots vam fer una volta amb la bici per el carril bici, agafem les nostres bicis, i anem a la "Laru" aquesta zona on hi ha el meu salt "preferit", que per mi tenia aixo, nomes un salt, doncs ara hi han buscat varies alternatives, de baixada, te sobretot dos pareds impresionants, un salt nou, algu mes facil que el Laru original, pero ja molt alt i un regitzell mes de zonetes per a tots els gustos, aqui basicament vaig estar fent video, XDDD
Vam seguir pujant fins agafar una llarga trialera de baixada rapida i molt divertida, que ens va dur fin ha Argentona, on vam anar a cala Nuri, un bar per esmorçar que el recomano, ja que esta molt be, on vam coronar un pilar de 8 amb oliva (Veure video), A partir d'aqui una pujada fins a l'entrada de la pista negra de burriak acollonant, en Josep ja va avisar i va intentar cambiar la pujada, pero res... mortal, pero es podia fer sense peus!! A partir d'aqui, la negra de burriak, amb alguna zoneta nova que jo no havia fet, es tambe una trialera molt divertida, amb alguna pedreta un chic complicada!!
Un dia molt bo, amb una gran sortida, que jo no vaig saber exprimir, perque em fa por fer el mateix que ja feia "Facilment" l'any passat, de lo dificil ni en parlem!!! pero no us penseu pas que estic desanimat, ja que tambe m'ho passo molt i molt be, fent aquest tipus d'Enduro!!!

Fins aviat!!!

Ellsworth Day in Mataro!!! from sergiktt on Vimeo.


Sergi Returns & Ellsworth from Carles from Devil- on Vimeo.

divendres, 8 d’octubre del 2010

VIDEO UN DIA DIFERENT!!!

Que dir del gran manolo "GPS" que no haguem dit, jo recomano les "TOMAS FALSAS", en defensa seva dire que com sempre, es mes inclinat del que sembla!!!
XDDDD


The Diferent Day from sergiktt on Vimeo.



Un bon dia de Btt a Sallent!!!!

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Un Dia Diferent!!

Segurament els que coneixeu personalment al Manolo us preguntareu, com collons em va enganyar per fer-me pujar sol com un mussol de Sant Celoni a Sallent per fer una volta amb Btt, amb l’ho desagradable que es el personatge!!! XDDD

Doncs es ven facil, de fet, vaig ser jo que el vaig liar a ell i el vaig treure de tant de rally i carretera!!! Soc aixi de masoca, la ruta començava a les 8:30 del mati, despres de les classiques salutacions i chupadetes varies, vam començar a pujar, l’objectiu principal era una trialera que es deia “L’esquerdabosc” que en Manolo em volia presentar, a mi em va agradar moltissim, una trialera vertical, amb pasos força tecnics, algun salt per qui el vulgui, algun tranco, i molta verticalitat, on el tacte del fre es la clau de tot, apart d’aquesta trialera, tambe vam fer una ruta de 30 kilometres dels quals 6 o 7 per carretera al final, s’ens “feia tard”, pero tota la resta pur corriol i/o Trialera, hauria estat tota la sortida aixi, si no fos perque el “nene” (Jo) volia fer una mica de video.

Fi de festa al pavello amb les seves 4 estrelles michelin, birres, braves, callos, la barreja, per aixo vam tenir de tornar per asfalt ;-) els tipics comentaris d’en Manolo, la companyia d’en Ramon i el GerardXl, al que he vist molt sueltu comparat amb la ultima vegada que vam coincidir!!!

Definitivament, Sallent i la seva gent m’encanta, aquella tranquilitat, aquell sortir a pasar-ho be, divertirse baixis millor o tinguis un mal dia (ejem), cap presio, nomes tranquilitat i anar xerrant, Sortida perfecte!!

Em sembla que quasi sempre acabo pensant igual, jo diria que a tot arreu soc feliç!! XDDD

Ens veiem.
Sergiktt.

Parquing de bicis Improvisat!!

Aqui estic retratan alguna cosa

En Ramon amb un dels corriols...

Mateix corriol, fent el mico a la camara XDDD

Entorn inmillorable

Manolo Style, mira que es bo en GerardXL fent fotos el va agafar a sobre la bici XDDD

Primer entrebanc de l'esquerdabosc

Curva delicada, gran trialera.

Agafant posicio per grabar video.

Un altre pas complicadet, ja ho se, no ho sembla, el de sempre...

El Manolo fent les delicies.

Comentari de la ruta amb el guru!!!

Tram final molt tecnic.

En Ramon a la pasarel·la final.

En Manolo un altre estil de fer pasareles XDDD

Aqui no sabem ven be que buscava el Manolo, ja que va estar la meitat del dia igual...
.