dissabte, 22 de novembre del 2008

La Trialera del Montllorer!!!

Avui per escalfar per dema per Girona, em anat amb l'amic Joan bonamussa, la Eli i la Kitty a pasejar, la Kira en Tro Bona, i en Tro Rodriguez, doncs aprofitant la ocasio, em agafat les bicis i em fet la trialereta del Montllorer amb btt. Molt divertit, deu ni-do com baixa en Joan, a fet alguna tentina, pero es normal, nomes te un Boxer el pobre!!! ;D
Ens veiem. Dema la cronica de Girona.
Sergiktt.
En Joan amb el seu tro, un domingueru!!
Bones maneres!!
Aqui a la primera va revisar l'arbre.

Pero a la segona no va fallar!!

Jo tambe vaig baixar.

A l'ultima baixadeta, en Joan va tenir algun problema!!
pero a la segona.....
Jo tambe baixant.
La meva Kireta!!

quina Goseta!! com puja i baixa margues!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Et falta l'aventura que va fer en Tro "Bona". Baixant des de dalt Coll Boti (més o menys)fins a 1 km de Cal Agustí per la carretera darrera la bici del seu amo (uns 4 o 5 km.)a una velocitat increïble i sense equivocar-se de camí. Ostia, el podíem haver perdut.
Kitty.

Sergiktt ha dit...

Si esclar i no diras res del 4 kilometres, que vaig tenir de correr jo amb els pantalons que s'em baixaven i amb els meus dos gosos lligats!! que encara tinc agulletes, vaig anar per Girona arrosegant-me, es ke el Tro Bona es ven be com l'Amo.
Ens veiem.

Joan ha dit...

Va parir en Joan al final s'ha decantat per el "costat fosc" , amb l'ho sonat que está el tiu....ara bé això d'acariciar tan efusivament els arbres.....ejemm.

Olzinelles el Whistler Celoní!!!!

Sergiktt ha dit...

Collons Joan, coneixes a tot Sant Celoni, menys a mi!!!
Pero en Joan Bonamusa, no fa bici, si be es veritat que no havia baixat mai per aqui, i feia 2 anys que no tocava la bici, i va aixar molt be.
Per cert molt guapo el tema de la ODT, espectacular, estic seguin el blog.
Vaig a fer un comentari, jejeje.

Anònim ha dit...

Muy muy guapa la kira muy fuerte y se ve muy sana ;)
Soy jason de foromtb ;)
Saludos y a cuidarse!!!

Unknown ha dit...

Amb qui et penses que t'ha deixat que fossis el seu amic?...jejeje amb un tiu que vagi on vagi el coneix tothom, per que es clar jo de dominguero no en tinc res, si amb el temps que fea que no tocaba la bici i a mes amb una bici que no era meva, es podria dir que et vaig fotre canya, igual que el meu boxer amb tu i el teu parell de caniches, a veure si dema els ensinistres be per que no et fotent n'hi putu cas,i tambè ets amic d'un crac amb l'autocros que per algu vaig 4art al campìonat de catalunya d'autocros, com veus tot lo que sigui un vehicle amb rodes que tiqui la sorra et fotu canya...apali ja en tenim prou per avui, bonanit, a per cert posa una foto del tro i aquest anonim sabra que es un gos fort i no lo que tens tu.................jejeje

Joan ha dit...

4º Classificat del Campionat Català d'Autocrós???
Quina maquina!!!!
Ja sabia jo que esteries entre l'elít d'aquesta modalitat.

Men alegro molt , pero entrena més amb la bici , això si vigila no t'atropellín com en Mark Weeber!!!

Salut i pedals!!!

Sergiktt ha dit...

Uy!! Ha dit autocross, i sa enddescuidat de dir de Playmobil?? son 5 participants, i un no te cotxe, va amb carreto.
Per cert Joan Bona, firma les teves repliques com a Joan Bona, o et confonc amb en Joan Descender!!
I parlant dels caniches, et voldria recordar que el teu gos de 15 mesos, te un pircing a l'orella i un altre en el llavi, que li va fer el meu caniche amb 9 i poc!!!
Ens veiem.
Disabte una altre trialera??

Unknown ha dit...

De trialera el dissabte res de res que hi ha gent que treballa, i per que tu hagis de corre derrera el meu gos i tinguis agulletes tota la semana, doncs no caL, em sabria greu....jejeje i a mes com ja saps soc un tiu molt ocupat el dissabte tarda tinc partit de futbol amb el sant esteve, ja u veus futbol, bici, cotxes i a estones a juga amb el meu tro a veure com mossaga el teu i jo a separar-los per que no et quedis amb 3 gossos i no dos com tens ara.............apali bonanit i fins demà un petò per la kitty i una abaçada per tu i una llapada pels teus gossets......jejeje


JOAN ELI TRO

Unknown ha dit...

bones gallec, com va per aqui d'alt? fa ferd o no? aqui una mica, ara vinc del carrer i estem a 2 sota zero, suposo que per allà d'alt els hi fots canya amb la bici i deixes el llistò ben alt oi?, ja veus que jo per aqui estic fotent canya amb la bici i amb el cotxe encara mes. Hostia joan t'enrecordes fa un mes que es va fer el sopar de la vostra classe? doncs quan et van trucar jo era allà per que tambè i anaben les parelles i jo com suposo que ja saps estic amb l'eli sanfeliu, bueno nen ja seguirem parlant que men vaig a fer nones, records de l¡eli i meus, bonanit

Joan ha dit...

Ei Bona!!

Si que ho sabia lo teu amb l'Eli , les infiltracions de la Salle perduren....em van trucar en ple sopar!!que bó!!

Aqui dalt només hi han 2 estacions , la del tren y la d'hivern , carda una rasca....
Pero a mi m'agrada més el fred tot sigui dit.

Aquest any m'ha tocat correr a Galicia , el proxim dependrá del destí on anem a viure , pero tinc fprces nímerps d'acabar a Catalunya , un parell d'anys , que després ens farem la caseta al poble de la mosa.

No et pasis amb en sergiktt , que si et porta al sansa bike park acabarás amb els genolls untants amb betadine!!!

Cuide-vos tots plegats ok?
Records!!

Sergiktt ha dit...

Jajaja!! Com et coneix!!!
mira't el Sansa Bike Park abans de xerrar, no fos que t'en arrepenteixis.

http://www.youtube.com/watch?v=vQtl6xYdLfc

Ens veiem.

Joan aquests dos anys, espero coincidir algun dia amb bici!