dimecres, 12 de novembre del 2008

TRIALERADA AMB ELS TRENCACAMES!!!!

TRENCACAMES ENDURO 2008!!!

La cronica patillera, pero sentida:
Aquest diumenge dia 9 de novembre del 2008, amb en David, vam tenir l'honor de anar a la pedalada endurera que organitzen els trencacames, ja es la meva segona endurada que faig, i haig de reconeixer que estan superant tot el que em podia esperar, la gent que les organitza, sempre es de puta mare, en aquests cas als trencacames ja els coneixia, el que no sabia es que tingessin unes trialeras tan ben parides, el "VENTURA", trialera rapida i empinada, que amb una bici com la jeckyl amb 2.o de larsen TT al darrera, la feina que tenia per anar frenant la bici, i encarar les zones mes tecniques. Despres 45 min. de durissima pujada, amb un esmorzar entremig aprofitant en el meu cas, per coneixer els meus "Idols" els famosos Endurepics, amb els que espero coincidir en mes events, i sobretot que facin mes videos ;D i despres el "SENGLARRRR!!!, una trialera llarga llarga, i molt variada, amb zones rapides i "facils", zones com els ullas del senglar, tecniques, tubs, salts, mini dobles, rampas un peralte, llarga i espectacular de collons, tambe vaig tenir la sort de parlar amb la NOE, una blogger i forera amb la qual havia coincidit als 100 de les guilleries durant els ultims 10 kilometres, en jaume, en Jordi, paco, jose.... i tots els Trenca gent de puta mare, i molts foreros del foromtb, que apoc apoc ens anirem coneixent.
Ve adjunto unes fotos amb l'esperança de que la kitty (la meva dona) com a minim tingui paciencia de lleguir la cronica.



El paisatge idilic del dia en questio (Foto Kram)

Una representacio dels ACCMIC, organitzadors de la
penultima moguda, amb la Noe.

Amb en David fent el comentari del Ventura o no!

Endurepic Power si senyor!!

Jo pujant amd l'eduard filba, un endurero, jaja. Com baixa
el cabron amb una rally, perque de pujar ni en parlo.

Jo als ullals del senglar!!

En david al cau del llop!!

Els 50 o mes Cracks!!!!
Fun&Nyam
Sergiktt.

8 comentaris:

Joan ha dit...

Caram Sergi quina pinta que tenia aquesta ruta....Pasarelas , Wallride's ....trialeras autoctones!!

Quina enveja més sana tio!!

Bon reportatge si señor!!!

Rafa Rico ha dit...

Oye , te pongo en nuestro blog enlazado ok? si no dices nada es que si jaja

http://endurepic.blogspot.com/

Sergiktt ha dit...

Joan, quan baixis ja ho saps, aqui tens un guia!!! ;D

rafa, no se si te has fijado, pero ya os havia puesto a vosotros, jaja!!

Un saludo.

Anònim ha dit...

La teva dona té la paciència per llegir la crònica, mirar mil vegades les fotos i escoltar les teves batalletes. La veritat es que em feu tots una mica d'enveja, veig que us ho passeu molt bé. Potser algun dia aconseguiré baixar una mica decentment i podré venir. Ànims i segueix amb el blog, ho fas força bé.
Kitty

Sergiktt ha dit...

Sniff!! hay el Amor!!!
Sort en tinc de tu carinyu tants anys aguantan les batalletes, jo tambe t'animo a seguir fent alguna trialereta de tant en quan, tambe ho fas "froça" be.

Un peto.

Unknown ha dit...

La veritat es que jo abans feia rutes tipus btt rally i ara que m'estic aficionant a camins i corriols mes técnics i estic disfrutant un collo, lo de les fotos cap proplema el dia que coincidin per algún poble del Montseny tens com a minim un cafe pagat, crec que soc dels pocs que vaig fer la passarela amb una epic, no tintras la galeta de despres ???? .
Cada cap de setmana estic a Sant Pere de Vilamajor i anem sempre per corriols de la zona sud del Montseny o per el Corredor per la zona de LLinars.
Fins aviat,

Mirlobtt

sicsu71 ha dit...

Records des de l'Empordà... encara hi ha pendent una sortideta, eh?

http://www.rodantperlemporda.blogspot.com/

Sergiktt ha dit...

Joan, el cafe te'l perdono, pero crec que la foto que vols, esta en aquest link dintre del post del foro, pero la vaig fer tard :(
http://www.foromtb.com/showthread.php?t=369385&page=36

sicsu71, queda pendent, queda pendent. tot i que no tant endurera potser?? jeje. ens veiem.