dilluns, 13 de juliol de 2009

Bateries de Montserrat!!


Fa temps que Endureju, be molt temps no fa... Però si que m’apunto a un “Bombardeo” , Igual vaig a Mataró, Girona, St. Antoni, L’Empordà, Llinars, St. Joan de Vilatorrada, Navas, Sallent, Badalona, Terrassa, i sempre amb la mateixa intenció, trobar-me una molt bona trialera, i bona gent que la vulgui compartir.
Doncs aquest constant moviment i el fet d’estar contínuament controlant noves zones, fan que cada vegada sigui mes exigent amb els recorreguts a l’hora de jutjarlos, si be que una trialera m’agradi, no es massa difícil, el que si que costa es el que han aconseguit les famoses i mítiques bateries de Montserrat, apart d’agradarme, m’han sorprès!!!
Apart de ser una ruta que segons la meva opinió abans de començar a baixar, ja ha valgut la pena només per les vistes, precioses (no per les pistes i asfaltada fins al monestir molt normals), la baixada es tècnica, llarga i no es dura, es durissima, la primera vegada, que acabo molt mes trillat de baixar que de pujar, baixades amb molta pedra, alguns escalonets considerables, però sempre es poden fer cul enrere, una hora de singletrack!! Estones molt tècnics, i altres amb flow, però sempre amb la duresa que donen les pedres!!.
La bona companyia la portava de sèrie, els Trencas, amb un excel·lent comportament, tant baixant, com pujant, com en l’apartat mecànic, en una de les típiques parades a mitja ruta en Kulajy a decidit fer-li la revisió a la seva forquilla, això si, d’eines només tenia la seva navalla multiusos! També destacaria que avui anava amb el GPS, rebent els savis consells d’en Jaume, i m’ha agradat molt, el GPS en el meu cas farà patir a mes d’un. XDDD
Ens veiem.
Sergiktt
.
Per cert Jo_oN, Si no has fet les bateries.... Ja saps com continua, no???

Foto de Grup a Dalt al mirador de St. Jeroni

Aquestes escales tenen la culpa de que en David no surti a la foto XDDD

La orografia es espectacular!!

El monestir desde dalt.

En Kulajy fent la revisio a la forquilla!

La Spicy amb el GPS!!!

En Davis, volia agafar drecera.

El Single Track continuu, espectacular!

Jaume Attack!!

En Masdi!!!

6 comentaris:

Jo_oN ha dit...

Ara mateix noto un "nosequè" per dins que m'està corroint....

Serà l'enveja...?

Segurament...

Aaarghh!!!

:P

Felicitats pel rutot!!! Quins paisatges...

Mareta!!!

CARPY ha dit...

VISCA LAS BATERIAS
LES GORGES DEL FRESER ESTAN ESPERANT ¡¡¡¡

masdi ha dit...

Bona cronica.

Aquesta vegada si que coincidim que va ser una baixada guapa,guapa.

Esperem que Núria també coincidim positivament.


SALUT.

Sergiktt ha dit...

Jaume, les bateries estan molt be, Nuria sera perfecte, pero amb els tracks que em vas pasar, he parlat amb en Manolo "GPS" i ell apart d'acompanyarnos, ens juntara "LA DIFERENT" i LA "FREENAVAS", com ho veus??
XDDD
Serem en Kulajy i Jo, sols? o t'atreviras?
XDDD

Jo_oN Aquest cabrons (MASDI i CARPY) volem fer Nuria, ya, com ho veus per l'Agost??

Sergiktt ha dit...

MASDI la teva tambe m'ha agradat molt, com veus la FREE-DIFERENT!!!??

CARPY ha dit...

Sergi com vols que os deixi sols compte amb mi i si tenim guia local millor frenavas-diferent .LA unica cosa que m'agradaria es veura el recorregut abans de anari ja que jo el rotllo de guias ja el conec i despres patirem com animals jejej

Visca EL PAS DE MAHOMA