dimecres, 18 de novembre del 2009

Amb els Freejulitos al Burriack!!!



Cansat ja del poc nivell que tenen els Freemaresmes, sobretot en Rubi i l’Abel!! He decidit prendre cartes a l’assumpte i portar nous convidats amb nivell XDDD.
Aquesta setmana en acompanyaven els Freejulitos Santi Calvet i Rafa (Potato5) per els foreros, apart en Miguel amb la seva incombustible joventut, en Rafa papa, amb el que mai avia coincidit i en Sergi un “Tocaio”, i de freemaresmes érem el bo d’en Josep, el Sant d’en Carles i la seva paciència i l’Abel en Ruby, i jo també passava per allà amb en Joan Bona, un amic meu futboleru!!.
La ruta in burriak clàssic, del qual l’Abel ja en comença a estar una mica tip XDD però es que es el lloc mes condensat, per poder ensenyar moltes pedres amb “Poca” estona, vam fer les zones de pedres i salts del principi amb el Level i les parets i roques hagudes i per haver!! Pujada als YUYUYUS, baixada desprès vam agafar la “Negra”, però parant a fer totes les zones i cap al bar a fer unes braves els que quedàvem!!
El nivell d’aquests convidats va ser excepcional, l’hi van tirar a tot, vam passar un diumenge al mati de puta mare, comentant les jugadetes, presionant-nos una mica, sobretot en Santi a mi, que anant amb la mateixa bici que jo, em va obligar a tirar-me per una paret que mai havia fet, i es va tirar per una altre que no vaig tenir collons de fer, tot i que ell la va veure i tirar amb 2 minuts!! Si es que per algu soc de primer any!!

Una sortida per emmarcar!!
Fins aviat.


FreeJulitos & Burriac from Devil- on Vimeo.

1 comentari:

Devil- ha dit...

Esta visto que solo sirvo para hacer videos y aveces ni eso, porque las fotos no me salen XDDDD
Bueno Sergi, danos un respiro esta semana y no traigas a nadie. Para que podamos salir de Burriac ;)