dimarts, 9 de febrer del 2010

TORNEM-HI

Cleca Sergiktt!!! from sergiktt on Vimeo.

Desprès de un mes i mig del fatídic dia, en que em vaig fracturar, ni mes ni menys que 5 vertebràs i 10 costelles, he arribat a la conclusio de que estic cada vegada mes content de formar part d'aquesta gran tribu que ens auto-anomenem "Endurerus" o millor dit "Beteterus", apart d'agrair a tots els que meu visitat, trucat, postejat o donat ànims d'alguna manera, començant per els FREEMAS!! els primers en ajudar-me, i els que van suportar la "CLECA" amb directe, i els que soportan els meus posts, encara mes aburrits de lo normal!!! Apart dels agraïment, vull avisar de dues coses mes, la primera, em cago amb tots vosaltres!!! TRENCAS, SANTI, RAFA, GPS, AL575, F&V, ENDUREGS, ENDUREPICS, CHUSS, RAZZ, MASDI, JO_ON, i sobretot els "PUTOS" FREEMARESMES, no heu fet ni 1 dia de luto, em vaig fe mal el 26 de Desembre i el 27 ja us estàveu rebolcant per totes les muntanyes del país, encara no s'em havia passat l'efecte del calmant injectat (l'únic que funciona) i ja fèieu anar les vostres maquines a tota ostia!!! M'en alegro per vosaltres, cabroncetes, I aquí ve el segon avis, ja que segons el meu metge, se us esta acabant el rollo, a partir d'aquest dissabte, començare a sortir amb la punyetera Jeckyl, i penso anar de visitàs, per totes les pareds que he llegit i alguna que m'inventaré, si que es cert que el metge, de bon rollo m'ha dit que fins a finals de Març, no em deixa tornar a caure amb serio, si la RESONACIA O EL TAK, que em faran confirmar la meva total recuperació, Peró de moment m'ha dit que sense salts ni pedres o coses molt totxes, em deixa fer bici EnduroLight, corriols i alguna trialereta, de moment l'hi faré cas, ja que no les tinc totes, Peró com que no em fa mal, i jo se que "el roce fa el carinyu", ja en parlarem d'aquí un mes. De moment faré uns dies per Sansa, per no donar per el sac amb un ritme de pujada, que aburriria a un mort, mes endavant quan encara em falti una mica aniré amb els "Trencadurs" que s'hauran d'aguantar amb el ritme, i començare a visitar zones sense salts, com collserola, baixant a peu on no ho vegi clar, i desprès del TAG, vull anar a la GPSZONE, voldria veure una posta de sol romàntica amb els Freejulitos, i si no pot ser fer una Maxijuliana o una sortida qualsevol, i la visita mes temible, Peró alhora, la mes desitjada, MATARO-BURRIAK-LEVEL!!!! La pregunta es, la DIRTBAG, tornara a saltar per el margues, com ho havia fet fins ara, serè digne d'ella o la por em podrà??Ni jo la se la resposta, espero que la trobem junts!!!

Ens veiem, ara si Aviat.
Sergiktt.

16 comentaris:

Devil- ha dit...

Ir en bici nose si sabras, pero al menos no te has olvidado de como se escribe ;)
Veo que no te gusto el video que hice de tu caida, asi que lo subire a Vimeo para que opinen tus opositores.
Por lo de venir a visitarnos creo que estoy bastante tranquilo, ya que aun falta mucho.... XDDDD

Joan ha dit...

Nano em deixas glassat!!!!
Va parir quin talego tú , d'aquest a vegades en surts ben parat però a vegades els ocells fan cagarades ,i és que ens agrada massa saltar!!

Res que jo estic a l'atur i si vols podem quedar i fem una pedalada light....

Molta salut Sergi!!

PD:En breu el meu Blog arrancara de nou!!

Anònim ha dit...

ABEL, tu seras el ultimo en verme en bici, ya que el medico no me deja caer, y en Mataro siempre me caigo y a veces de muy arriba!! XDDD
Por cierto no me contraprogrames cabron, el video no lo he cambiado por que no me he acordado y soy un poco perro!!!!*

JOAN, on collons t'havies ficat, fa mil anys que has desaparegut!!!! Jo encara no estic per masses rutes, aquest finde fare el primer test!!!!
;D

SERGIKTT

Anònim ha dit...

Da gusto leerte con tanto optimismo Sergi, si señor, esa es la principal clave de toda recuperación. La respuesta sobre los saltos..., yo también la sé, je, je.

Eso sí, cuando vengas a Collserola, habrás de hacerlo con un parte médico o al menos un permiso firmado por el médico. De otro modo olvidate de tirarte por la pared, por que te la enseñaré (la pared) pero no te tirarás por ella, ja, ja; en Collserola mando yo (y un poco Alberto). Supongo que ya sabes quien soy no?

CARPY ha dit...

Si vols venir am els trencadurs necesitem un permis firmat per la KITTY .salud

Sergiktt ha dit...

Ostia, si que se quien eres, pero no nos conociamos personalmente, segun veo en el foro, ellos dos medio mandan F&V por lo que si dices que tu mandas, supongo que seras la mujer del Vicente XDDD
Coñas aparte, estos dias hasta la RM, si no lo veo, bajare a pata, como muchas veces hay que hacer y ya esta, pero ahora sere mas prudente de lo avitual!!!
Nos vemos.

CARPY, cabron, com li expliqui jo a la Montse tot el que se XDDD
Ens veiem, estic meditant si apareixer la que ve o l'altre!!! ;D

Anònim ha dit...

Jajaja, m'alegro de que estiguis tant optimista o millor dit realista.
Ja saps que per venir a la zona Freemaresme no et cal tenir ni el permís de circulació (l'Abel no en té :) ) l'únic que cal és tenir ganes de sortir amb els amics i una mica de seny ;-) la resta es circumstancial!!

Aveure si la RM surt bé i bens un dia a esmorçar (ah! no que si bens tu no esmorçem ;-))

Ànims,
Santi

Sergiktt ha dit...

Santi a partir de quan la RM surti be, no vindre a esmorzar precisament, tot i que si ho fem millor!!
Per cert jo vaig baixant a sopar algun dia per Mataro, i jugem a "Billar" XDDD i ets tu qui no vens mai.

;-D

Ens veiem.

Devil- ha dit...

Eso de que jugamos, el unico que parece que juegue es el Sergi :P

Anònim ha dit...

Felicitats!! M'hen alegro molt que tot hagi sigut un "sustu", a traves de l'Esther sobretot, anava sapiguen el teu progrès, i aquest matí, desde la meva gàvia(cabina ONCE)t'he vist provar la Jeckil davant de la botiga. Mirante he pensat "guaital!!ja el tornem a tenir aquì de nou.", molt millor que ja no et faci mal, però díguem carca, VIGILA!! no ens facis aquests sustus.
A veure si aquest diumenge coincidim, jo per fi estreno frens! ja et podre tornar els teus, encara que hem vas dir que no els necesitaves. Et torno a donar les gràcies.
Apa amic, quidat i fins aviat

Ignasi

Sergiktt ha dit...

Ignasi!!!! Estic fent tests d'esquena, el metge diu que em deixa fer bici, pero sense caure ;-D i en aixo estic!!!

A veure si ens veiem.

Jo_oN ha dit...

Que cabrón... d'això en dic jo velocitat de recuperació!!! ;D

Força! I ara, a pedalar!!!

Sergiktt ha dit...

Jo_on!! Com va la Grip??
Velocitat de recuperacio de cuarenton, un jovenet, no hauria anat ni al metge XDDDD
Ens veiem.

Unknown ha dit...

Molts anims Sergi!!! I a recuperar-se amb calma!!

Lukassky.

Sergiktt ha dit...

Gracies Lukassky!!!
Ens veiem.
;-)

Devil- ha dit...

Aqui teneis el video de la caida con sonido, mas morbo aun :P

http://www.vimeo.com/9490866