dilluns, 5 d’abril del 2010

La Trilogia del Pla de la Calma!!!

El que es pensi que la Trilogia del senyor dels anells o la del Padrino, son epiques, I llargues, es perque no ha fet la TRILOGIA DEL PLA DE LA CALMA!!! Si senyors, tal com sona, per acabar d’adreçar les vertebras que tinc fracturades, i amb la companyia dels meus amics els Trencas o no XDDD, he pujat al pla de la calma desde dos angles diferents amb 7 dies i 3 vegades!!!
Primera ruta, el classic aiguafreda, el Café, la calma, Gr-5 fins a aiguafreda, una baixada sensacional, a la que l’hi voldre presentar els meus respectes, quan caure no m’estigui prohibit al 100%, Primer dia amb la Mafia quasi al complet i el F&NY, un dia sensacional!!!!








Segona Ruta, la mateixa que la primera, pero 100% de fangeig, l’endema d’una bona pluja, es tambe molt divertida e interesant, pero la prefereixo amb sec, sobretot sense poder caure a terra!!! Segon dia amb en Joan Bona, sols la K-KONA i la Jeckyl!!!



Tercera i la mes epica…. St. Antoni, Poble del Montseny, La calma, el Sui, El Pi Novell, el Samon, La cova, St. Elies, Cabreta, Tigret, Anchova i se mare amb bicicleta, provablement de les rutes mes dures que he fet amb una enduro, la pujada fins el pla de la calma per pista, llarga de collons a estat el final del final de lo “normal”!! A partir d’aquí em empalmat trialeres dures de collons de baixada, amb alguna de pateig de pujada, la baixada del samon a la cova es estratosferica i amb la Jeckyl i el meu estat, difícil i dura de collons, pero molt divertida, de la cova a St. Elies mes del mateix duresa tecnica i fisica!!! I al arribar a la cabreta, i ja se que sere crucificat aprofitan la semana santa, descubreixo com quasi sempre que la faig, que ni Gr-5, ni Sui, ni bateries, ni Nuria, ni se puta mare amb bicicleta, la baixada en la que mes em diverteixo sempre senyors, mafia, trencas, quasi mai es una “Natural”, m’agraden les que son artificials XDDD, si estan ben fetes "oju", les altres tambe, m’encanten, pero potser un pel menys…..
La sortida d’avui combinant els dos tipus de baixades, i que dir de la pujada 10/10, i amb la companyia 11/10!!!
40 kilometres amb 1500 de desnivell, no semblan massa, fins que veus com son els kilometres, sobretot del Sui a St. Elies. Sortida IMPRESCINDIBLE, per mi Mitica, per nivell de dificultad, per varietat de baixades, per les impresionants vistes, per la companyia, com diria en Jo_on, es potser la primera trialerada “No radikal” on si que tinc aquella sensacio, de qui no l’ha fet, no es un B.......









JAJAJAJA.
Ens veiem.
.

3 comentaris:

Jo_oN ha dit...

Cabrons... Més feina a l'agenda!!!

I jo sense ser un Biker com déu mana..

Felicitats per la Rutakaaa!!!

Anònim ha dit...

M´alegro que cada cop estiguis millor, t´estas posant fort com una mula!!!!
Yago

Sergiktt ha dit...

Jo_on Aquesta la ten que fer, la veig 100% Jo_on es ENDURO amb majuscules!!!!

Yago, ets molt car de veure cabron!!!! Pero m'estic posant gordu, ja que he estat 3 mesos parat i ara no m'acaven de deixar fer el que vull!!
Ens veiem rallieru!!!