dilluns, 5 de juliol del 2010

EXCURSIONS ENDURERES!!!

No tinc massa temps per actualitzar el Blog, pero vull penjar-hi dos videos de dos sortides molt guapes que he fet amb en bona ultimament, la primera una que per mi ja es classica d'Enduro classic Style, Gr-5 + Singles d'en Berti d'una tacada!! I una visita als Endureegs, a les antipodes de l'altre Enduro NewAge, amb alguna cosa tiran't a FreeRide, les dues espectaculars, els guies als Singles en Collserolo i a Santako en Non, genials els dos.
Ens veiem.

GR-5-Gles!! from Sergiktt V-2 on Vimeo.



FASHION ENDUREEGS TRAIL!!! from sergiktt on Vimeo.

4 comentaris:

Devil- ha dit...

Que circuito mas chulo ;)

Anònim ha dit...

a la cuarta,però trovo desafortunat el comentari d´en Joan

Sergiktt ha dit...

Abel, el circuito te va como anillo al dedo XDDD

Anonim, identificat, pero hauries de saber que el 95% dels comentaris d'en Joan, son sempre desafortunats!! No se a quin et refereixes concretament!!
XDDD

Ens veiem.

Sergiktt ha dit...

Huyy!!!! Em vaig deixar per aclarir lo del comentari d'en Bona, els que no el coneixeu podreu pensar que ho diu en serio... Suposo que en el to de veu ja es nota que es coña, si precisament ell no es va atrevir a tirar-l'hi a molts salts que els anfitrions l'hi van tirar, i el comentari era sarcastic, perque ell sap que el cagon es ell, ja que el Endureegs son uns maquines!!Pero es que si fos al reves, seria sempre fent conya!!!
Si no fos aixi, jo seria el primer que l'hi diria a ell!!!

PD: No tingueu la pell t'an fina, en Joan es aixi de tontet