dimarts, 12 d’octubre del 2010

ELLSWORTH DAY IN MATARO!!!! XDDD


Aquest cap de setmana tocava Cami Ral amb els Trencacames el Diumenge, una ruta endurera excepcional, pero com que el parte per Diumenge era de pluja total, vaig decidir quedar el Disabte per anar a Mataro, i fer el doblet si el temps o permetia, pero... Al final Mataro, es l'unica sortida que he fet en tot el pont!!

Arribada on sempre, a les 8:00H. el primer que toca despres de les salutacions i els improperis que ens tirem, es examinar la nova montura d'en Carles, una Ellsworth Rogue o quelcom per l'estil, una bici amb una pinta FreeRide Total, es guapissima i es veu radikal, pero quan l'agafes a les mans, veus que esta molt be de pes, un cop tots vam fer una volta amb la bici per el carril bici, agafem les nostres bicis, i anem a la "Laru" aquesta zona on hi ha el meu salt "preferit", que per mi tenia aixo, nomes un salt, doncs ara hi han buscat varies alternatives, de baixada, te sobretot dos pareds impresionants, un salt nou, algu mes facil que el Laru original, pero ja molt alt i un regitzell mes de zonetes per a tots els gustos, aqui basicament vaig estar fent video, XDDD
Vam seguir pujant fins agafar una llarga trialera de baixada rapida i molt divertida, que ens va dur fin ha Argentona, on vam anar a cala Nuri, un bar per esmorçar que el recomano, ja que esta molt be, on vam coronar un pilar de 8 amb oliva (Veure video), A partir d'aqui una pujada fins a l'entrada de la pista negra de burriak acollonant, en Josep ja va avisar i va intentar cambiar la pujada, pero res... mortal, pero es podia fer sense peus!! A partir d'aqui, la negra de burriak, amb alguna zoneta nova que jo no havia fet, es tambe una trialera molt divertida, amb alguna pedreta un chic complicada!!
Un dia molt bo, amb una gran sortida, que jo no vaig saber exprimir, perque em fa por fer el mateix que ja feia "Facilment" l'any passat, de lo dificil ni en parlem!!! pero no us penseu pas que estic desanimat, ja que tambe m'ho passo molt i molt be, fent aquest tipus d'Enduro!!!

Fins aviat!!!

Ellsworth Day in Mataro!!! from sergiktt on Vimeo.


Sergi Returns & Ellsworth from Carles from Devil- on Vimeo.

1 comentari:

Devil- ha dit...

Ya era hora, veo que has aprovechado que no ha habiado salida para postear. A ver que tal esta el tema para el finde semana ;)