dilluns, 29 de novembre del 2010

Gracies BARÇA!!!

Sant celoni, 29/10/2010 10:53 del mati!!
Avui Derbi!!!
Ja pot pasar el que passi, jo estare orgullos de ser del Barça, d'aquest Barça m'encanta la filosofia actual del Barça, 7 o 8 de la cantera, els cracks, com en Villa, Xavi, Iniesta, Messi, respectuosos amb els rivals, en Pep, nomes treu el geni quan es necessari i no fa el plorico amb els arbits o si el rival juga amb 10 o ..., sempre amb respecte per tothom, el president fent "nomes" la seva feina.
Ningu caient a les provocacions d'un ploramiques Mou. capaç de posar-se als nivells mes baixos, per tal de guanyar, sense cap etica, o les xuleries d'alguns jugadors! Jo prefereixo veure el futbol que fa el meu Barça, les formes del meu entrenador, del meu president, i veure els meus jugadors, dels quals em sento i sentire orgullos, que sacrificar tot aixo "nomes" per guanyar, tot i que com ha demostrat aquest Barça, quasi mai es incompatible!!
Tambe m'agrada veure com en el Madrid estan contets amb el que tenen, no els desitjo altre cosa mes que tingin el que es mereixen, el gran "Mou" i el super "CRno se que", que els hi durin molts anys!!

Força Barça!!!


PD: Per cert, ni soc soci, ni ho sere!!! XDDD I el futbol es nomes un joc!! he dit XDDD

5 comentaris:

Devil- ha dit...

Espero que me vayas radiando el partido XDDDD

Sergiktt ha dit...

Ja ja ja!!!! Be al final tan escupir cap amunt, sempre et cau el lapo a sobre, m'ha encantat el senyorio del Madrid, l'avitual XDD la portada del Marca a l'edicio digital al minut 40 de la segona amb 4-0 destacaba "el arbitro se come un penalti a Cr-no se ke" jajaja i jo pensant ke l'eugenio era bo XDD

Devil- ha dit...

No habia color, yo solo lo siento por casillas, los demas ya pueden arder en el infierno.

Sergiktt ha dit...

Jajaja, tampoco no hace falta que ardan en el infierno... es solo futbol!! Y aparte me estoy divirtiendo como nunca, solo decirte que ayer me puse caliente con el puntopelota y las pataletas de algunos, jajaja!!
Ciertamente el Casillas es un buen chaval, que creo que siempre es muy correcto con sus declaraciones, pero vaya que a mi...
XDDD

Unknown ha dit...

Que divertit es veure les cares de pomes agres que feien totes les estrelles del Madrid incloent la cara de l'Ossa Major.