dimecres, 7 de setembre del 2011

Duatlo Sant Feliu Sasserra

Aquest Diumenge, despres una mica d’entrenament a correr de preparació per la Duatlo de Nuria em decideixo a anar a fer la meva primera Duatlo, Sant feliu Saserra.

La Duatlo estava composada de tres trams, el primer de correr, amb 6 kilometres, amb 200 de desnivell, en el que vaig tardar 35 min. I 41 segons, posicio 86e., vaig conservar probablement un pel massa la mecanica, pero… es el que hi ha, tram tecnic i divertit de collons!!!

El segon tram 22 kilometres de Btt amb 600 d'acumulat, amb molt de corriol, baixades força “tecniques” per ser de Rally, on molta gent baixava caminant, aquí em vaig notar una mica encarcarat de cames… cadascu es com es… vaig fer el 51e. amb 1:29:41, aquest temps hauria baixat considerablement, si no hagues trobat diverses encallades, sobretot baixant, de totes formes tram molt divertit i força mixte entre trams pedaladors i alguns de mes tecnics, pero 100% ciclable.

El tercer tram els ultims 2 kilometres de correr, es fan molt durs sobretot a la teva primera Duatlo, pero a l’hora pasan de seguida, aquí vaig fer 10:29 i el 33e, general, 2on de feminas (jajaja).

En las transicions molts nervis, com si fos el campionat olimpic, en el primer vaig deixar un nus a la sabata en el que vaig pensar durant el tram de Btt XDDD, i en el segon vaig estar una bona estona per desfer-lo, en total 2:20:14 i 59e. de la general de 116 classificats, tot i que en vam sortir 130!!
Una experiencia molt guapa, m’han agradat les duatlons o com a minim aquesta, no descarto apuntarme a alguna de tan en tan.

En aquesta, una organització fenomenal, amb un circuit que m’ha encantat, bons avituallaments, butifarretes i barra lliure al final… vaja, fenomenal un 10 a l’organitzacio.

Ens veiem.

Amb aquest percal em vaig trobar...
La traca!!
Sortida a fondo... colla de...
Zona de boxes.
L'arribada/Sortida, molt nostrada i rustica.
Podium de femines, per un error no m'hi van cridar...
Sort que tinc aquesta foto que acredita com arribem junts!!!

4 comentaris:

Santi ha dit...

Ostres Sergi!! T'has passat del costat fosc al boirós.
Enhorabona per finalitzar la teva prmera duatló i pel que veig amb bons temps!!Clar que els kilos que t'has tret de sobre es deuen notar ;-).
Jo fa uns anys vaig alguna duatló, entre elles la de Núria i la veritat es que és molt maca però força dura pel clima, l'altitud i el recorregut. La bici però no té res d'interessant apart de les vistes.
Vinga ànims que potser ens veiem en alguna duatló aquest any :D.

Santi (de mataró)

Sergiktt ha dit...

Ostia, Santi!!
Desconeixia aquesta faceta teva, jo cada any a l'estiu quan tinc mes hores, intento posar-me algun repte mes fisic, els tecnics ja el fem durant l'hivern, i aquest any sera apart de la SELENIKA de cada any, la famosa Duatlo de queralp per la que ja estic apuntat, la del altre dia al igual que la de Bellmunt el 18, un entremig son "proves" per veure a quin Km. la palmare!! XDDD
A veure si es veritat i ens veiem en alguna, estaria be, haurem de fer mallots de Duatleta FreeMas!!!
;-)
En quan a lo de bons temps, ja ho veus de la meitat, mes aviat tirant avall, pero la veritat es que no em queixo, i els kilos jo no me'ls he tret, a estat començar a correr i han marxat sols... els cabrons!!
Vinga!!!

CARPY ha dit...

Felicitats CAMPIÓ. Nomes l fet d'acabar ja es un 10 ,pero tu a mes amb un bon paper.Llastima que els de l'organitzacio no valorin el fet de fer 2ª femina ,ja que a la foto es veu clar que entres darrera seu jaja
Ara a atacar Bellmunt XL

Anònim ha dit...

estas tant petat que no dius res de BELLMUNT
gilmineitor