dimarts, 10 d’abril de 2012

ROAD TO ORIGIN!!! Episode One

Be, ara fa molts dies que no postejo massa, per dos motius... em falta motivacio per fer-ho, ja que el Blog nomes el llegeixo jo i la Kitty quan la obligo, i perque tampoc estic massa motivat amb la bici, i no m'ha passat pas res a la vida que justifiqui aquesta desgana... es simplement que aquest any en tinc menys ganes... en general!!!
Doncs be intentan curar-me he analitzat que es el que mes m'agrada d'aquest esport i que es el que sempre m'ha fet estar tan excitat i sempre ha estat el mateix... el tirar endavant el no quedar-me quiet l'aprendre, el no dir NO a res, sempre intentar fer el tranco mes be, el salt mes alt, el palillo mes estret... etc. etc. etc. i tot aixo es va quedar enrere, el dia de la meva cleca, la de les vertebras, i ara em trobo que reptes que abans els hagues tirat facilment, veig que no en soc capaç... de fet ni tan sols en tinc ganes de probar de mentalitzarme de nou per fer-los!!

I doncs per evitar que m'arribi la morinya definitiva XDDD he decidit tornar a l'Origen de tot, on em vaig enamorar definitivament d'aquest esport/Secta que som els endurerus dintre del mon de la bici, i quin va ser el meu... les Kedades i els dies que en tingui ganes, m'hen montare una, com que ara ja no les fa la gent, jo anire a visitar a qui em vulgui!!

La primera "victima" el Sr. AL575 o l'Albert, increible guia i millor persona ;-) que em va treure a fer una volta de la que no soc ara mateix digne per culpa del meu estat de forma, d'aquellas de 10 sobre 10, "nomes" vaig poder fer el cami dels sants impresionant trialera de pedres amb pendents radicals i curves tecniques de la ostia, i el DH, que jo vaig voler anar a visitar per veure i analitzar el salt que veieu a la foto, impresionant en foto, pero al natural!!!!
En resum un dia de puta mare amb unes Braves finals amb birreta, un dia d'Enduro del de tota la vida!!

Gracies Albert!! ;-)


6 comentaris:

Xavi ha dit...

Eeee!!! jo també et llegeixo ;)

On és aquest salt?? és el que em deies l'altre dia? a veure si anem a provar-lo!!!

CARPY ha dit...

Sergi sera que et fas vell ¡¡¡¡

El Rey de los Globeros Fondones ha dit...

Sergi, saps una cosa? de tota la gent que he conegut en aquest fantástic món del enduro, ets el tio amb menys complexes i que més disfruta sobre la bici que he conegut fins ara. Fes lo que et demani el cos, com sempre has fet, que no has de demostrar res a ningú.

No sé perqué et dic aixó si jo tampoc llegeixo el teu bloc ?????

Sergiktt ha dit...

Ostia la Kitty i tres mes!!! XDDD
Que be!!!

Xavi, aquest salt es a Girona, jo ara em poso a recuperar forma, be millor dit dignitat pujant i despres el tornare a visitar que no vaig poder fer apart d'aixo 2 trialeres mes que em tenia reservades... de totes formes aquest salt, jo no l'hi tiro amb la Sardina... crec... em fa por de plegarla del tiron, es un pel toxo per una Jeckyl!! o de moment es el que crec...

Carpy tens tota la rao, pero ara tinc mes experiencia ;-)
I ja veuras a la Diferent a la nit que encara tinc força saque... Hay no que tu si que ja rondas la cincuantena i dormir fora el teu llit et deixa secueles!!! XDDD

Oscar!!! Sempre he fet aixo i ho seguire fent, simplement es el tipic baixon o la crisis dels 40 abans de fer-los!! XDDD

Ens veiem.

Anònim ha dit...

Anònim no!!!! AL575

Posen cinc que jo també et segueixo però se'n va esconyar el ordinador i vaig perdre totes les adreçàs però ara ja et torno a tindre fitxat.

Molt bona la sortida, va esser una de cargols, collons com ens arrossegàvem, si som com animes bessones però amb una petita diferencia tu encara saltes ;-)

Jordi ha dit...

Serggioo!!! Ja torno a tenir ordinador!!! (He estat 3 mesos sense mac...)

Res.. que tots estem iguals menys els trenques...

Sense forma i arrossegant-nos però endureros... sempre endureros!!! ;D

P.D.- Jo et tinc a preferidos i tot si et serveix de consol!