dilluns, 26 de gener de 2009

Mataro Trip!!!

.
Els Fun&Nyam se’n tornaven a fer una cursa de rally, i jo no estava per la labor, doncs el dimecres o dijous, em vaig posar amb contacte amb en Devil dels freeriders de Mataró (que no coneixia de res), i em vaig embolicar a anar-hi, jo hi volia anar acompanyat amb algun dels meus companys avituals, però quan miraven la seva web, la gent queia de la convocatòria com mosques, doncs be a les 8 del mati, jo estava cagadet i sol a Mataró en el lloc acordat, va comença a venir gent, tots anaven amb bicis de 180 mm. En amunt. Però això si ja d’entrada vaig veure que tots eren molt trempats, comencem la ruta, i al cap de mitja hora jo em sentia com de la colla de tota la vida, em marcaven les zones difícils, sobretot al principi quan no m’havien vist, comentaven les millors traçades, i que dir no pressionaven gens, tothom fa el que vol sense pressió, si be es veritat, que en el circuit que em van fer l’altre dia hi havia uns 5 punts, mes difícils que els mes difícils de totes les Endurades que he fet aquest any. En resum jo vaig anar a tope tota l’estona i vaig tenir de fer que jo recordi 3 alternatives fàcils!! En els recorreguts no busquen el “Flow”, busquen pujades tècniques o directes i baixades que ratllen jo diria el FreeRide, he anat a descensos bastant mes fàcils, en resum no se’m treuran de sobre fàcilment. Apart amb bicis de mes de 20 kg. Pujen com dimonis!!!
Ens veiem.
Sergiktt.

Les Bichas de tothom!!!

La patrulla fantastica.Aquesta zona se les portava!! aquesta es l'alternativa menys dificil.Alternativa dificil i un tallat !! Devil i Al tallat Roby.

6 comentaris:

Devil- ha dit...

Bones Sergi, soc L´Abel. M´han agradat els videos i comentaris, he rigut molt.
Nomes dirte que ets benvingut tant tu com els teus companys i et volia dir que segurament quedarem un dia amb vosaltres per veure aquestes pasareles.
Una salutacio de tot el grup.

Joan ha dit...

Nano quines trialeres!!!ummm quina pintassa!!!!!!

Com ho passeu de bé eh!!!

Fun & Nyam al poder si señor!!!!

XAVI NOVELL ha dit...

ara ara fent tope collons !....
gassss. algun dia vindrè però jo ho faré de cara amunt ...jejejje

salut Xavalotes !!!!

CARPY ha dit...

Sergi la cabreta al costat de aixo es un parc infanil.Estic content que per fi algu tant fet patir jejej.@10

Sergiktt ha dit...

Gracies Abel, no m'ho diguis tantes vegades que al final tornare ;D

Joan aquestes t'haurien agradat, les fotos o videos, no els fan justicia.

Xavi si les vols fer cara amunt no portis bici, porta els peus de gat i el piolet!

Jaume, no siguis cabron, que a la ultima cabreta, em vas apretar tu!! d'aquesta gent de Mataro, en vaig a aprendre ;D pero a la cabreta no m'he la insultis que esta molt be. tampoc et pasis!!

Ens veiem.

Sergiktt ha dit...

Per cert Abel, lo de visitar les pasareles quan vulgueu!! Ens veiem.