dilluns, 9 de febrer del 2009

Burriac Al·lucinant !!

BURRIAC!! Nomes puc dir que feia molt de temps que no m’ho passava tant be, segona vegada que vaig amb la colla dels Freemaresme,hi ha estat increïble, apart de que com ja vaig dir a la primera, m’han adoptat com si anéssim junts de fa temps, les zones que ens presenten, ja que el seu Btt es una mica diferent de el clàssic Enduro, les zones son al·lucinants, son de les que l’endemà dilluns quan m’enrecordo de la puta pedra que es va saltar en Robi, les volades de l’Abel, l’arbre que vaig arrencar, les cares de estrés que posem tots baixan algunes zones, em ve un somriure, i em recorda perquè faig bici, les rutes son de pocs kilòmetres, podem parar 30 minuts amb una zona amb 5 o 6 alternatives per tots els nivells, i el repte sempre es fer-te’n quantes mes millor, però si nomes en fas una o cap, mai rebràs cap paraula que no sigui d’ànims, això es el que fa tan ben parides les rutes amb aquesta gent, quan es va a Mataró amb aquesta gent, s’ha de tenir clar que baixar t’ha d’agradar, perquè encara que pujen molt quan convé, s’ha de tenir en compte que van amb bicis de 18 a 23 kilos i que la seva única prioritat sembla que es trobar la zona perfecte. Tinc clara una cosa, mentre m’aguantin i aniré tot sovint aprenc molt i m’ho passo genial.
Ens veiem.
Sergiktt

Ja podem babejar amb el video panda d'animals: http://www.vimeo.com/3142282


Abel fent de les seves!

Jose calentan, 1er salt del dia!!

Robi, que fas??

P.Piloto en acció.


Miguelitopesca al foro, suposo que Miguel ;D



En Robi fent de les seves!!!!

A veure si adivineu qui es en Devil i qui soc jo!!!

6 comentaris:

Devil- ha dit...

Yo he echo una minicronica en MySpace. Lo he dicho una y mil veces, pero nos gusto mucho la compañia de gente nueva y ademas que pruevan zonas.
Aunque hay personas que no son capaces de parar y mirar algo o esperar a alguien, sino que solo piensan en ellos y no son capaces de ver el grupo como algo global.
A parte de eso, estoy enganchado a la pantalla esperando el video ;)

CARPY ha dit...

EL video que per quannnnnn
Quin mati mes aburrit eeeeee

Sergiktt ha dit...

Abel, yo por los comentarios, creo que aunque hay gente que estan acostumbrados a pedalear mas, al final, quando ves que en un dia te has hecho los mismos retos/zonas que lo que te haces en 10 salidas normales, y las que te han quedado por cagon (Lo digo por mi), el resultado es que has hecho un mundo, y te vas muy contento.
Por cierto el video ya esta en el Blog, supongo que ya casi lo has visto.
;D
PD:Luego tambien puede haber al que no le guste, que con no volver, lo tiene facil ;D

Devil- ha dit...

jajaja... como me he reido con los videos a camara lenta.
El montaje del director esta muy bien, pero quiero el video sin la musica para escuchar los tacos XDDD

Anònim ha dit...

Sergi,amb companys com tu aniria a la fi del mon,encara que fos amb bicicleta...
Un mati únic,i sencill de recodar,gracies a la teva feina...
Fins aviat,salut.
p.piloto

Sergiktt ha dit...

P.piloto, Gracies, a la fi del mon no cal ;D pero a fer una sortida cada vegada que vulguis, vaig veure que ens agrada el mateix estil!! vinga
Sergiktt