dilluns, 2 de febrer del 2009

Enfangan la Spicy!!


Tot i la pluja i el fang del diumenge que vaig quedar com un “cromo” , jo vaig fent la meva amb el Set-Up de la Spicy, desprès de 2 descensos de llinars, un coll de boti mirant les noves zones que en David ens esta preparant de la setmana passada, ahir vaig fer un descens d’en Vago, ja tinc les conclusions de per on anirà la bici, de moment posare protector de plat, i tensor de cadena, junt amb una Maxxis High Roller 2.35 Supertaky ;D i em temo per el que vaig comprovar ahir, que també haure de fer quelcom amb la del darrera, però això serà una altre batalla, perquè m’agradi la fox talas, li haig de donar una mica mes de pressió del que diu el fabricant, si no fa topes contínuament, i al endurir-la em perd una mica de sensibilitat, per això intentaré posar una roda mes tocheta i anar amb un pelet menys de pressió davant, per treure-li una mica de nervi. Del darrera, le posada a la ratlla de XC (Mes ralliera), però es que també em feia topes amb facilitat, amb un saltet de 80 o 90 cms., De pujar puja com una fletxa, ja se li veu, el que passa es que ara mateix l’indi esta rovellat. Amb els seus 14 kilets, que quedarà espero a 14,5 endurejada, i amb una postura molt millor que la jeckyl, quasi no cal ni posar el propedal, puja francament be tenint en compte que parlem de 160 mm. Aquest finde pròxim també diuen que serà passat per aigua, a veure si tenim sort i s’equivoquen!!
Ens veiem.
Sergiktt

8 comentaris:

Devil- ha dit...

Ja et queda menys per deixar apunt, l´ho del tenson ja es va veure al video de la Balena ;)
Nosaltres nomes em sortit 2: el Robert estaba malalt, el Chema no es volia mullar, el Llorenç va sortir amb un altre grup per provar la Tomac Sniper 140, etc... al final nomes vam sotir el Sisque (KTM Blanca i jo). Vam anar capa supermaresme que tambe hi han unes bones baixades.
Ens veiem ;)

Sergiktt ha dit...

Supermaresme!! Sona be :D
A veure com es porta la spicy amb la highroller davant, en el video que he penjat que ara ja va be, s'em va treure la cadena 2 vegades amb 5 minuts. Diumenge que be diuen que torna a ploure i preferiria en sec per agafar bones referencies!!! Apart Diumenge no tinc plans s'ha torçat el que tenia!! Que fareu?
Ens veiem.
:-D

Devil- ha dit...

Doncs soposo que sortirem, el Rubi ya estara be (creuem els dits) i a veure si s´anima mes gent.
Nose cap on anirem, aixo depen del dia que façi. Si fa bo, segurament anirem a unes trialeres que fa temps que no fem i si plou doncs ja ho pensarem ;)

XAVI NOVELL ha dit...

el carreteru informa que a l'esfalt no hi ha fang.... sou tots un bruts !!!

Unknown ha dit...

Hola Endurepic,
Soc el mirlobtt de montsenybtt.blogspot.com.
Una pregunta tecnica:
Amb quina camara has fet el video del cami Ral?

FINS AVIAT I ESPERO TROBARTE PER ALGUN CORRIOL SECRET !!!!
Cèsar

Sergiktt ha dit...

T'equivoques de blog mirlo, ja m'agradaria fer els videos que fa en Robert Moix i els Endurepics.
;D
Tinc el link al meu blog.
Ens veiem.
Sergiktt

XAVI NOVELL ha dit...

Sergi ,blog dels meus amics del Berguedà ... també uns Saltimbanquis com tu. fes-hi un cop d'ull que riuras!

http://dondeestasdondeestasyolanda.blogspot.com/

Sergiktt ha dit...

Ostia Xavi, les fotos del blog son les mateixes zones que la sortida que vaig fer per Navas, pero crec que vaig anar amb una altra gent, pero els seguire d'aprop!!!