dilluns, 4 de maig de 2009

LA TRENCADUR ;-D


Hay!!! la TRENCADUR, quin dia d’Enduro!!! En aquesta pedalada, no podré ser imparcial, ja que conec la il·lusió, i el “Curru” que hi han posat els trencacames, en Kulajy amb l’exigent disseny i curru, en Manel, ja ha passat a la nòmina de la pedalada, de les hores que hi ha fotut manegant corriols, com en Jaume, en Paco, en Ferran, Xavi, Carles, Alberto, Pitu, Jose, Jordi Gil (Que s’hi va deixar la clavícula fent tests) y tots els Trenques que amb la mesura que podien han col·laborat, per intentar fer una pedalada, que a tots ens agrades, només per aquest motiu, ja no m’atreviria a fer cap mínima critica, però es que apart el recorregut, m’ha agradat molt, Si, si que es veritat que era durissim, que en Paco a posat trampes a tot arreu on ha pogut i moltes mes malifetes, però sempre ho han fet pensant amb nosaltres ELS BIKERS!!.
I un recorregut trencacames, no ho seria, si no trenques cames ;-D
Ens veiem Pandilla!!!

Sergiktt

PD (Una passada la companyia d’en GPS “Manolo” i el RAMONDRAKER “Ramon” dos persones amb els que pots fer milers de kilometres sense problemes, i els meus avituals Rubi, Santi, David, Aleix com sempre perfectes!!!
La primera baixada amb saltet!

Vicente als escalons de fusta.

Chullas, bona equipacio!!

El Rubi al Saltet del control!

En Chipie .

Jo amb dos Cracks, en GPS i en Santi!!
.

7 comentaris:

masdi ha dit...

Estic d´acord amb tot el que dius!!!

Crec que es d´agraïr molt tot l´esforç que han fet els trencacames, perque disfrutesim tots plegats com nens.

Ha sigut un dia perfecte.
ahhhh!!! i molt dur ja,ja,ja.

CARPY ha dit...

SERGI eras el guia oficial de la trencadur molt be .Gracias per la part que amb toca pero aixo sensa vosaltres no seria res .Nomes veient lo be que ho heu passat ja estem contents
Fins la propera @10

Kitty ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Kitty ha dit...

Cada dia millores amb les cròniques. Et recordo que tens a tots bastant nerviosos esperant el vídeo.

CARPY ha dit...

VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DE LA TRENCADUR ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Sergiktt ha dit...

Carpy, em falten imatges d'en David, ahir el vaig trucar i no va contestar, a veure si avui tinc mes sort!!! Apart tinc els tipics problemes de PC!!!
;-D
Pero tot arribara...

Sergiktt ha dit...

EL VIDEO ESTA PUJANT AL VIMEO!!!!!

Comming Soon!!!!