dilluns, 22 de juny de 2009

MAXIMONTSENY!!!


La MaxiMontseny, ja es un fet, el camí Ral es llarg i dona per molt, doncs alguns dels que la setmana anterior vam fer el Camí Ral, vam estar tramant el que aquest Diumenge ha estat un fet la nostre pròpia “Maxi” Baixada des de el turo de L’home fins al poble del Montseny amb Btt. I llavors també em fet un afegitó per acabar d’arrodonir la volta!!
La meva opinió, es que la mitificada baixada del turo a font martina, no es res del altre mon i m’explicaré... esta brut de vegetació fins el punt de que en molts trams, no veus el terra, no hi ha massa zones on la traçada sigui fixe i clara, son pedres en molts casos soltes i sense massa possibilitat de traçar be, per el meu gust fluixeta, es d’aquelles de tancar els ulls, deixar fre i quan mes recorregut millor, no es el meu estil de baixada.
A partí de Font Martina, que dir del corriol que va al poble del Montseny, es Flow amb estat pur, on aquí no necessites pas recorregut, es una ruta que pot ser molt fàcil i poc tecnica anant al teu ritme, o molt tecnica i perillosa, si s’intenta seguir al Kulajy!! Cosa que mai s’aconsegueix.
Després desmorzar amb agradable companyia al poble del Montseny, vam pujar per el polell fins l’entrada de la cabreta, vam fer-la, ja acompanyats de l'equip "A" dels Trencas que ens vam trobar al Polell, i després l’anxova que per mi son de lo mes divertit que vinc fent últimament, poc flow i una verdadera ratolinera, tot un repte fer-hi 0 peus!!!
La companyia, quasi la mateixa que la setmana anterior els Trencas habituals a les sortides amb cotxe, afegint-si en Kulajy que al camí Ral no va poder venir, la St.Pol Conexion, en Masdi en Joan Bona (1ª Vegada bon paper) i jo.
En resum, a mi m’ha agradat molt fer aquesta sortida per dos motius, la companyia, sempre que vaig amb aquests malfactors m’ho passo molt be, i segona, tenia moltes ganes de conèixer aquesta baixada fins a font Martina, que al final no a complert les meves expectatives!! No la repetiré des de dalt mai mes (araja ho se), però no m’arrepenteixo de haver-hi anat, es la meva montanya i la volia coneixer, i la resta del circuit per mi excepcional!!! Encara que vam fer uns 2100 de baixada i nomes 600 de pujada, va ser un dur dia d’Enduro!!!
Ens veiem.
Sergiktt

Sense comentaris!!! ;-D

La baixada no em va agradar, pero les vistes....

Aqui en Masdi i en Carpy recolliny bolets.

En Juli.

L'Albert.

En Masdi amb la GoPro!

En Bona mostrant bones maneres!!

Aqui en Jordi ens feia una explicacio tecnica.

Avituallament liquid anant cap a la cabreta.

A l'Anchova en Carles de St. Pol

En Jordi i la Nomad.

En Jaume de St. Pol 2º intent ;-D

En Carpy i les seves bones maneres.

Aqui els dos carinyus pasejant de la ma hay el amor....
.

7 comentaris:

Devil- ha dit...

Claro, claro... sin 360 delante no es lo mismo XDDDD

masdi ha dit...

JA,JA,JA muy buena Devil, lo que le pasa es que ultimamente se esta amariconando je,je,je.

Ara seriosament, a mi em mola molt la baixada, reconec tot el que dius que esta bruta i que no hi ha traçada, pero de tant en tant mola anar a la aventura,i crec que neta del tot podria ser una baixada mitica,com havia sigut.Un exemple d´aventura podria ser la baixada de nuria.Son gustos diferents i ja està.

Sergiktt ha dit...

JAJAJA, pero a diferencia de tus piedras, la bajada del turo con los 360 mm. del Rubi, seria una bajada para dormirse!!! Piedras desordenadas i sueltas, donde la dificultad esta en no pinchar, jajaja. o tambien no arañarte con una zarza!! porque las piedras no las ves en muchos casos!!

La baixada de Nuria no le vist, potser m'agrada molt, ja saps que no nomes m'agrada Mataro ;-D Per exemple, m'encantan cabreta, senglar, CamiRal, GR-5 del altre dia, tigret, anchova, descens d'en Vago, la burriaketa, la prohibida etc. etc. M'agraden tecniques i rapides, amb flow amb salts sense salts, pero nomes demano una cosa, que estigui ven feta, i aquella la vaig trobar un bodrio!! Jijiji ja m'animo.
Ens veiem.

masdi ha dit...

JA paro, pero ja t´he contestat al meu bloc, crec que no t´agrada l´aventura.Una vegada a l´any per el meu gust no passa res sortir una mica esgarrinxat.
A mi em mola la baixada i si fos neta com en el temps
que i baixaven en Sito i en Joan seria molt guapa.
Es la meva opinio es clar!!!
@10.

masdi ha dit...

Et deia la baixada de nuria perque hi ha algun tros no ciclable, no perque sigui bruta.
Ara per el que m´han explicat no es en plan pedra suelta.
Ara això si es una bona aventura.

Sergiktt ha dit...

Tampoc tinc cap problema amb caminar un tram, es part de descobrir coses i mai em queixo, el que m'enprenya es que quan soc a sobre la bici no em diverteixi del tot ;-D
Penja ja el Putu video que vull veure'l!!

CARPY ha dit...

Un nou fun@nam que guapo ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Tinc la foto de salvapantallas el ordinador