divendres, 16 d’octubre de 2009

LA MOLINA !!!

La Molina - Final de Temporada from Devil- on Vimeo.

Els video de l'Abel sempre son uns videos que reflexan el que hi ha el mateix dia, mai avisa quan grava, tampoc s'en amaga, sempre busca preses curioses, no hi ha res preparat, res de plastic, tot es autentic, m'encantan els seus video, i aquest es el d'aquest PUTO dia. XDDD

Desprès de un estiu en el que m’he afartat de fer rutes entre llargues i ultra llargues, en les que ho he passat molt i molt be amb els Trencas, però que no m’han servit per fer la Selenika massa be, però que si que ha fet que em retirin el carnet de Freemaresme, ara he de començar la recuperació d’hivern perquè a Mataró em tornin a considerar de la colla XDDD.
Al contrari que tots els amics Endu/Freeriderus, jo no he tocat un Bikepark amb tot l’estiu, de fet ni tan sols una doble desde Nuria!!!
I aquest Diumenge passat, per acomiadar la temporada Rally/Carretera estival i donar la benvinguda al “Enduro” hivernal, Els Freemaresmes, la meva nova i estimada DirtBag i jo mateix, vam anar a la Molina.
El Dia va estar fantàstic, les pistes un pel massa empolsinades, sobretot per el Freemaresme de 1er. Any que no te dret a anar al davant ;-D (O sigui jo), es menja molta pols, però jo que feia dos anys que no hi anava vaig frisar, vam fer 8 baixades, mes una bona estona a la zona dels salts i “mesetas”, era el primer dia de la DirtBag, i no acabava de tenir-li la confiança fins al final, quan ja anava un pel cansat, però ja puc dir que es la bici mes divertida que mai he provat, de moment XDDD, els Fremaresmes Abel, Santi i Rubi, van ser els meus companys d´aventures, tots vam gaudir i baixar per tot arreu, tirant-li a totes les coses que es movien, jo em vaig deixar per un altre dia el Wallride gros, i tots nosaltres l’StepUp, la resta de salts, tallats, mesetas, passarel·les, van caure que per cert han augmentat exponencialment des de fa 2 anys, he vist un BIKEPARK molt mes complert i mes cuidat que abans, crec que estan fent una molt bona feina , la vermella del mig, potser es el descens que mes m’agrada de tots els que mai he pogut fer!!! Per mi es l’essència del que m’agrada practicar amb bici, te de tot ;-D
Dit això, que dir dels meus amics i companys, com sempre, en ruby es va tirar tot el puto dia mirant de fer-me la punyeta amb un insult amb qualsevol excusa, i alguna colleja, si es que la cosa va de mal en pitjor, per colmo l’Abel a la que et descuides ho grava i en fa un vídeo, i el Santi en la seva línea, un tió molt correcte, es nota que també es força nou a la colla!!! Jo es veu que dient Puto i Puta tot el dia, l’Abel ho te contat, però apart d’aquestes petites friccions de res XDD, m’hauran d’apretar mes si es volen desempallegar de mi, ja que jo em sento com amb família amb aquests maleantes!!! Vaig estar de puta mare (Ya lo se Abel lo he vuelto a decir) que en el meu cas no em costa gaire!!!

Dit això, ens veiem a MATARÓ!!!
La meva colla XDDD Els FreeMaresmes... si es que...


L'Abel a la "Meseta"

L'Abel a les pasarel·les

En Pep despres de la baixada 10, 2 mes que jo!!! Sempre em fa la pirula i despres fa cara de salut!!

1 comentari:

Devil- ha dit...

jajaja... muy buena la cronica. Se ha echo esperar, por cierto falta la foto de chigüaca XDDDDDD