divendres, 14 d’octubre de 2011

LES MEVES SELENIKAS!!!

Suposo que per la persona que es tira tot l'any foten Rally i sobretot a la gent que nomes els agrada pedalar, per ells la Selenika sera una cursa rapida de "llarg" recorregut en la que s'esforsen quasi com cada Diumenge i prou...
Pero els que com jo som Dr.JECKYL (Mai millor dit) i Mr.HYDE, i que ens agrada l'Enduro hivernal fins hi tot amb pincellades de FreeRide, cada any arribem una miqueta justets a Navarcles, pero desde la meva primera edicio, ara ja en fa sis, en vaig quedar ven enamorat, i any rere any, vaig a buscar aquella sensacio de buidor dels 90 kilometres, aquella sensacio d'incertesa... de si acabare be, acabare com el rosari de l'Aurora (quasi cada any), tindre tirons, pajares?? perdre les claus?? Rebentare... etc. etc.
Cada any hi he anat acompanyat de gent pero exceptuant l'edicio del 2010, sempre he deixat ven clar als meus acompanyats, que la Selene la faig sol, que es la meva CURSA de btt de l'any, i en les meves posibilitats, cada any la preparo i la faig el millor que puc, sempre anant a disfrutar, pero en aquest cas d'apretar clavijas!!!

Aquesta ultima edicio, a sigut la de perdua de claus, sort que l'organitzacio, sempre excel·lent a la Selenika, me las va recollir i acostar a l'arribada, el recorregut com cada any molt ben marcat, aquest any ni una retencio, com a minim al tram que estava jo, els avituallament i dinar d'arribada, serveis, la gent "Selenika" de 11 sobre 10, i un obsequi conmemoratiu que per mi marca la Diferencia amb totes les pedalades que vaig, aquest any vaig tenir la sort de coneixer al president del club ciclista organitzador, que apart de trobar i donar-me les claus de la furgo, vaig xerrar una estoneta amb ell que es el qui marca el 100% del recorregut, i es d'aquells paios, que transmeten l'il·lusio que evoca en el projecte o digueu-l'hi com volgueu, a mi em tenen fitxat per uns anyets mes!!!

Ens veiem.


EDICIO 2011, vaig pujar amb en Carpy i Prou...

EDICIO 2010, Aquest any la vaig gaudir de Tranquis amb els Trencas, Amb Disciplina de vot!

EDICIO 2009, Aquest any i vaig anar amb en Pep i l'Esther!! es l'any que en Pep va arribar 5 minuts mes tard que jo amb cara de dir "Fotem-l'hi una altre volta?" i jo anava tan fos que veig que no em van fer ni foto!! XDDD

EDICIO 2008, i 20e. aniversari, l'any que vaig fer la millor Classificacio!!!

EDICIO 2007, Aquest any va ser un any enganyos, per el kilometratge semblava que seria una Selene light, i res mes lluny, 87 kilometres, amb molt desnivell, durilla!!!

EDICIO 2007, la meva primera edicio, i la foto que mes m'agradaria del mon de poder repetir... tots els socis de l'empresa pedalant junts... seria... millor dit SERA GENIAL!!!!

2 comentaris:

Josep - Pepbike ha dit...

Enhorabona pel teu millor temps d'aquest any, Sergi!!!
Fins aviat, company!

Sergiktt ha dit...

Josep!! ara començare a endurejar, a veure si no us tinc tan abandonats....
i Gracies!!