dilluns, 14 de novembre de 2011

Rainning Day in the WoodWorld!!!!Dia per enmarcar o dia per oblidar!?

Si que es veritat que les inclemencies ens van apretar desde bon mati, va començar a ploure desde les 7:45 fins les 12:30 sense parar ni una estona, la furgo d'en Chullas ens va donar el primer "disgust", en Carles que ens va deixar per una propera, no sense pasar a saludar-nos, fustes molles quasi impracticables... etc. etc.

Pero a l'altre costat estem nosaltres el grup de Bikers 7 FreeMAs (Jo inclos), en Chullas i en Llamas i els Young Guns de St. Celoni, amb en Bona, amb ganes de pasar-ho be i de fer tot el que s'ens posi per davant, i justament es el que vam fer, Endurejar amb totes les consecuencies que van ser força poques amb totes les caigudes que vam tenir a les zones de fusta i a diferents punts del trajecte, com sempre un dia "estupend", on algun FreeMa va destaparse en els salts, en Josep molt fluid en les trialejades, en Bona torpe com sempre, en Ruby cap grosset, en resum el de sempre, vaig trobar a faltar els il·lustres que faltaven, l'Abel en Xavi, l'Eli en Santi i en Carles que va estar apunt... pero hi ha mes dies que llangonices... I ens va sobrar molta aigua que ens va deslluir força el dia, pero es el que hi ha, nosaltres els endurerus ens adaptem a tot!! ;-)

En un altre ordre de coses pero super-relacionat avui era festa major a StSA i amb en Bona em anat a plantificar un altre troç de 100 metres de corriolet amb sorpresa!! XDDD

3 comentaris:

Josep - Pepbike ha dit...

Sí senyor..., gràcies Sergi!!!
Tot i anar continuament remullats, va ser un d'aquells bons dies per recordar.
A més, crec que les teves imatges reflecteixen bastant be el que veien els meus ulls miops, amb olleres mullades i ental·lades continuament...

PD.- Llástima que no surti la Kitty al video, doncs s'ho mereix per resistir sota l'aigua i proveir-nos magníficament... com sempre!!!

Anònim ha dit...

molt ben parits,tant el video com els endurerus.
Em feu molta enveja.
yics

Sergiktt ha dit...

Josep, Gràcies a tu per venir, a la Kitty no l'hi agrada pas massa sortir al video, ella llegueix croniques i comentaris, i si la coca agrada, ja esta comforme!!

xddd

Jordi, Gràcies per lleguir i escriure unes paraules quasi cada vegada, en quan a l'enveja, dos coses, la primera tu quan jo faig Wood no et quedes pas curt amb les sortidases que foteu, i la segona, ja saps que esta a la teva disposicio.

Vinga...