dimecres, 28 de gener del 2009

Ja Tinc la Spicy 516 !!!!


Moltes marques diferents, diferents conceptes de bici. Diferents sistemes de suspensions, quin recorregut 140, 160 o 180 mm. Molla o aire, d’acord amb les ultimes trialerades a les que he assistit, els salts, sobretot les trialeres pedregoses de Navàs, la Jeckyl m’anava quedan petita, ja se que això es relatiu, en Kulajy amb la Stumjumper de 120 mm. Es tira per llocs molt pitjors, i amb mes seguretat que jo, però després de 5 o 6 anys de bici crec que molt ja no n’aprendré i amb la meva tècnica, necessitava mes bici per el que estic fen, al final he agafat la Spicy 160 mm. Amb 14 kilos, pesa el mateix que la Jeckyl, però te 30 mm. Mes de recorregut, i una direcció molt mes llançada. Reconec que per alguns dies concrets, m’aniria molt millor una Froggy, sobretot per la zona del Maresme ;D Però després quan amb els trencacames fem una sortida endurera, amb 1400 de desnivell i la pujada de palestrins, se’m faria mortal.
De moment i després de fer dos baixades a llinars al descens de la Balena, , tot i que la roda que porta de sèrie, no m’ha agradat gens al davant, he baixat considerablement mes tranquil que amb la Jeckyl, tot i que amb sots petits, la jeckyl potser absorbia millor, falta donar-li peixet a la forquilla, que es massa nova, ja que el primer que ha fet ha estat dos balenes amb “remonte”, al igual que els frens, que encara no funcionaven be del tot la Idea es rodar-la molt a veure si poso al meu gust la forquilla i amortidor, i no voldria tocar res, em falta pujar, però de baixar permetrà coses que la meva estimada Jeckyl a mi no em deixava.
Se’m presenten noves possibilitats Endureras!!!!!!
Sergiktt!!

20 comentaris:

Devil- ha dit...

T´anaba tocant el cambi de bici, sino cambies a temps et quedes estancat amb una bici i potser ara la millor ocasio per fer-ho.
Volem mes fotos de aquesta bici amb accio, salutacions i ha disfrutarla ;)

Sergiktt ha dit...

Igual la veus amb directe, perque la zona de Mataro es un bon lloc per estrenar-la, pero dema penjare la baixada de la Ballena amb Onboard Camera!!!
;D

XAVI NOVELL ha dit...

olè olè i oleèèèèèèè`, felicitats !!!

Sergi Díaz ha dit...

Ei Sergi, tros de màquina que t'has pillat!! Estèticament es brutal!

Que la gaudeixis molt i que jo ho vegi ;)

Devil- ha dit...

Aquet cap de setmana a lo millor anem a un cables de alta tensio que fa temps que no fem. Es un puixa i baixa entre muntanyes, pujada a peu i la baixada com i per on espugui XDDD

Joan ha dit...

Ostia quin pepino nanu!!!!!!

M'agrada l'elecció que has fet , bona eina si señor , amb aquest misil no hi haurà trialera que s'et resisteixí , ja ho veurás ja , tot el que et propisis amb aquesta et semblara riure al costat de la Canondale , mes que res l'estabilitat de la Fox..

Enhorabona sergi!!

masdi ha dit...

Guau quina passada de bici!!!

Nano,no hi haurà res que et pari
Cap trialera ni tallat se´t resistirà.

A disfrutar-la Enhorabona!!!!

CARPY ha dit...

SERGI A disfrutar-la Enhorabona!!!!

Anònim ha dit...

Veig que tothom et felicita, però me quedat sense sofà nou.
Es broma!
Kitty

Devil- ha dit...

XDDDDD

Sergiktt ha dit...

Kitty carinyu, el mes que ve o l'altre comprem el sofa, pero en principi, podem ficar la Spicy al menjador que es com u sofa!! ;D

Abel, crec que no vindre, no perque no m'agradi fer lineas, si no perque he pensat que la vull provar pujant pedalant una mica, i sobretot baixan no se si tindre la seguretat necesaria, per donar els minims ;D jiji cagat ke soc!

Razz, quan vulguis ja ho saps, vens o vinc, nomes es questio de que facis una entrada fen propostes Endureras ;D que tu si que tens un bitxu, que no se si et seguire, pero ho probare.

Gracies Xavi un Honor una resposta d'un ProRace ;-D

Joan, Carpy i Masdi Gracies, quan vulgueu la estrenem!!!! pero David no diguis mentida que la teva terremoto se sap els camins de memoria!!!

Anònim ha dit...

Felicidades, no te arreentirás...

Sugerencias:
1) Mando remoto para la Joplin (cómpralo en Chain o en e-Bay, pero pónselo)
2) Protector de platos y tensa cadenas. Yo llevo el Blackspire de www.tiendamtb.com ISCG'05(http://www.tiendamtb.com/tiendamtb/subpagines/comprar.asp?vcodi=229) 40 lauros
3) Neumáticos, sobre todo el delantero, ponle unos de verdad

Salu2

FLUTOX

Devil- ha dit...

Ho entenc, ja que no es pot sortir el primer dia a fer l´animal amb una bicicleta que encara no portes per la ma.
Igualment t´esperem per un dia d´aquest, cuan anem capa Burriac ya t´ho fare saber.

Sergiktt ha dit...

Flutox, tu por aqui...
Sabios consejos los tuyos, en 4 minutos de bajada en la ballena se me salio 2 veces la cadena, como se vera en un video que colgare quando pueda, la rueda delantera ni te hablo, y lo del cubre igual, el mando se lo pondre pero a una gravity, necesito los 10 cm. y la joplin no es mia. nos vemos y gracias.

Abel: tengo muchas ganas del burriac, aunque el 8 el 15 y el 22, los tengo ocupados, a partir de hay, vendre hagais lo que hagais y no es una amenaza.
;D

Unknown ha dit...

Vaja pepinarru! Si amb la jeckyl ja eres imparable quan li agafis confi a aquesta, xavals anem-nos apartant!
Ara a l´altre cuidala com es mereix davant la llar de foc, manteta per dormir i oli calentet, jeje, que amb el que t´ha donat...
Enhorabona Sergi!
Yago

Devil- ha dit...

El video se me bloquea a la mitad del mismo :(

Sergiktt ha dit...

Abel, video desbloqueado!!!
lo he tenido de colgar de nuevo, no se que paso.

Devil- ha dit...

Ja l´he vist. Si fa bon temps el diumengue vinent ja veurem si fem Burriac ;)

Rafa Rico ha dit...

Sergi, ya verás que bien luce tu bici en el video! jeje la espera valdrá la pena!
Nos supo mal que te tuvieras que esperar mientras haciamos "footage", pero es que nos gusta tanto grabar casi como montar, otro día nos llevas al DH de LLinars y te prometemos que no te hacemos esperar ni un segundo ( bueno al final puede jeje)
Nos vemos!

Sergiktt ha dit...

Rafa, no sufras, a mi me hubiera gustado poder hacer fotaje con vosotros, pero no queria apurar tanto la paciencia de mi mujer, que la tiene y mucha. Lo de ir a Llinars quando querais marcais una fecha i vamos ;D
Estoy impaciente para verme en un Video Endurepic, sera un Honor ;D
I gracias por acompañarme y indicarme el camino!
Nos vemos