dimarts, 20 de gener del 2009

EL BATEIG DE "LA CABRETA"

Sempre es especial que et combidin ha un bateig, pero en aquest cas feia una il.lusio especial, ja que els qui em combidaven eran els trencacames a estrenar amb ells la seva estimada cabreta.
La paraula que millor defineix la sortida d’avui es “Genial” , apart de les males companyies que com sempre que trencacameju son molt bones, avui si han afegit dos detalls dels que fan afició, primer perquè la dona d’en Jaume ens ha fet una coca de pa de pessic boníssima!! I també teníem cava per regar-la, i el segon detallet ha estat la punyetera cabreta, com m’ha agradat, quins collons els trenca, teniu una de les millors baixades rapides del mon ;D i ara i afegiu una de tècnica i endiabladament revirada. Jo estic encantat, tinc una mica d’espina clavada, ja que en Jaume m’ha fet un marcatge intimidatori a l’home, i s’ha apuntat tots els peus que he fet a la cabreta, però lluitaré per millorar-ho. I el senglar no coment, perfecte com sempre.
Ens veiem.
Sergiktt.
Fitxa tecnica de la cabreta: es una baixada tecnica estreta, amb força pendent, es una baixada de poc flow, al contrari del senglar que es endiabladament rapid, fer la cabreta rapid i sense peus es molt dificil (Menys per en Jaume), te moltes zones contraperaltades dificililles de veritat, la pedra que dona nom a la trialera, es de posar-hi dos collons, i te un parell de pujadetes mal posades, que son tecniques, per mi es la trialera perfecte, sobretot combinant amb el senglar, fan una sortida baixadora de lo mes complerta, increible, i com creixi sera antologica.


Jo estava intrigat, ke collons porta en Jaume al manillar?

Seguim amunt, les pujades durisimes!!

Quasi no vaig fer fotos a la cabreta que despres tot se sap... en Pep.

L'esther demostran bones maneres.
En Jaume content fa un cavallet, la cabreta a agradat molt :D

La inauguracio per tot lo alt!!! Cava i Coca!!!
En Kulajy fa els honors!!!

La foto de familia.

Que maco esta el montseny, no m'en canso!
Parades en el cami, pujant apalestrins, quina pared!!

parada a mig senglar, tots molt contents.
FELICITATS TRENCAS A ESTAT GENIAL!!!!

3 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

quina colla, no t'ajuntis gaire amb en Cesc i l'Arnau que acabaras trinxan-te la patata a les pujades.... quin parell !!! uns warriors de puta mare.

CARPY ha dit...

Sergi els constructos de la cabreta en PIOLIN-BIRRAS I CARPY estem molt contents de que la cabreta hagi agradat tant els fun¬nyam - trencacames i morenitos.Pero segeixo dient que la cabreta no te res de dificil apte per tots els publics .@10

Sergiktt ha dit...

La cabreta es apte per tots els publics i gens perillosa, perque esta molt ben feta, pero no es facil, es molt tecnica, nomes es facil per tu!!! Crec que nomes tu i en Kulajy junt amb algun morenito la vau baixar a 0!!
Ens veiem.
Sergiktt