dijous, 14 de maig del 2009

LA RATPENAT 2009


El meu cosi, junt amb 3 amics l'any passat van organitzar una pedalada nocturna per anar a veure la sortida del sol al cap de creus, desde ROSES, doncs a causa de l'exit, aquest any volen repetir, pero ja amb la colaboracio del club ciclista Roses, i amb un programa que sembla d'un creuer per el Mediterrani, ja se que normalment el meu blog, no va d'aixo, pero sapiguen com podem ser de freakies tots plegats, he pensat que ha algu li pugui interesar, aqui deixo un link, i el seu programa d'activitats.
.
PROGRAMA RATPENAT 2009
.
La pedalada tindrà aproximadament 50 qilòmetres i al voltant dels 1000 metres de desnivell (una mica per sota). A les 22:30 del divendres ens reunim tots al Port esportiu de Roses on fem un sopar, entrega del mallot, dorsals. A la 1:30 sortim direcció Punta Falconera, Cap Norfeu i a la Cala Pelosa parada per fer un Ron Cremat. Continuem direcció Cadaqués (avituallament líquid) i anem fins a Cap de Creus (avituallament sòlid i líquid) on veiem sortir el Sol. Fins aquí tot nocturn (aprox 4hores 30minuts). Llavors tornada a Cadaqués per camí-corriol, esmorzar a Cadaqués on guardem bicis al camió i fem tornada amb vaixell. Amb un frontal normal n'hi ha prou, a cada avituallament neutralitzem la pedalada. D'aquesta manera cadascú roda al seu ritme però arribem més o menys agrupats i a l'hora per veure sortir el Sol.
.
TIMING:
Divendres, 26 de Juny nit
22.00 h. ARRIBADA i BENVINGUDA DELS PARTICIPANTS AL PORT ESPORTIU DE
ROSES (CONTROL)
23.00 h. BOTIFARRADA
Dissabte, 27 de Juny matinada
01.00 h. SORTIDA i RECORREGUT NEUTRALITZAT
AVITUALLAMENT ESPECIAL A LA CALA PELOSA (Cremat)
TRAVESSA DE CADAQUÉS
AVITUALLAMENT A PORTLLIGAT
05.30 h. AVITUALLAMENT i SORTIDA DEL SOL A CAP DE CREUS
07:00 h. CORRIOLS DE TORNADA A CADAQUÉS
08.00 h. ESMORZAR / XOCOLATADA A LA PLATJA DE CADAQUÉS
09:00 h. TORNADA EN VAIXELL VOREJANT EL LITORAL DEL PARC NATURAL
.
Tambe donen un mallot conmemoratiu!!

6 comentaris:

CARPY ha dit...

Sergi el teu bloc te que servi tambe per aquet tipus de sortides ben diferents a lo normal o epicas .No et veig inscrit es que ens deixaras els trencas sols a la fosco del cap de creus?

Sergiktt ha dit...

No, no donam per inscrit, l'organitzador, ja sap que i sere, acabo de parlar amb ell, apart de que ens vam veure ahir a la nit.
;-D
Ens veiem.
Per cert Jaume, cualsevol dia d'aquest vindre amb la rigida a fer rally, que tinc ganes de pedalar amb els Trencas i veig que la solucio es el rally.

Sergiktt ha dit...

Per cert, on han penjat la llista?? jo no la se veure!!

CARPY ha dit...

Si es de la unica manera que podem competi amb tu fen rally de moment
jejej .
Tindre que demana comiso al teu cso perque estic promocionant la ratpenat per tot els costats
LA llista esta aquihttp://www.clubciclistaroses.blogspot.com/

Sergiktt ha dit...

Jajaja, de moment se que t'han guardat el dorsal nº1
;-D
Ostia, jo despres de L'Enduraid aquest any volia començar a fer rally per tal d'entrenar molt be la Selenika, pero degut a "Compromisos" endurerus, com a minim tinc 1 mes de feina endurera.
Vaig amb en Kulajy a Mataro, vull fer-li una visita a l'AL575 que esta en projecte, una al GPS, ha fer una Diferent una mica diferent ;-D Visita al Santi a la zona Freejulitos y com no la SantPol conexion, amb la volta d'en Jo_oN que es el 31!!
Crec que aquest any no podre fer carretera.
;-D
Cagum l'olla!!!
Per cert on has fet promocio??

CARPY ha dit...

Tu sempre estas enfeinesat jejj axi m'agrada .Pero de carratera res de res que es dolent per la salut .
LA ratpenat la promociono amb els meus contactes de moment ja son 11 i creixen la llista alfinal sera una sortida nomes amb coneguts
Que vagi be per MATARO PARC ens veiem a sant pol @10