dimarts, 16 de juny del 2009

EL CAMI RAL

Foto de grup: By Carpy com totes.
.
Video David: http://vimeo.com/5185415
.
Tothom a sentit a dir moltes frases fetes, com “la vida esta feta de moments” o “La vida no es les vegades que respires, si no les que perds l’alè”, doncs be en el mont biker hi ha la frase feta de “la vida es les vegades que has fet el camí ral”, potser m’he passat, però es que m’he deixat arrossegar per l’emoció que l’hi recordo a la cara al Jordi, cada vegada que Diumenge parava i ens preguntava amb cara de flipat “Que, que, que et sembla”.
Realment el camí ral es mereix de sobres la fama que te, de 30 i pocs Quilometres que vam fer de ruta, potser 28 o mes van ser de corriol en alguns moments de 20 centímetres d’amplada a mig metre, aquests corriols faran les delícies dels pujadors, amb un parell de punts molt tècnics o Kulajyerus, altres per a tots els públics però tècnics i alguns de tècnics i físics!! No es pot demanar millor pujada, i que dir de les baixades, també s’intercales zones de flow i velocitat pura, amb altres amb escalons d’aquells que fan que t’ho pensis una mica, però sempre dins del Enduro pur!! Diguéssim que amb molt de compte es fa tot amb rígida, però justet. Una baixada molt divertida i llaaaargaaaaa!!!
Com sempre la companyia immillorable quan m’ajunto amb gent d’aquesta calanya, en MASDI, en JAUME i l’ALBERT, son de la meva colla, que realment es diria quelcom així com FreeMaFun&Trenca!! La Sant Pol conexión, sense comentaris, cal recordar que gràcies al Jordi “Jo_on”, em fet el camí, va ser idea seva, i tota la tropa de Sant Pol com sempre animen el "cotarru" que es massa. I cal fer una menció molt especial al Ramon “BETETRON”, que tot i que no anava massa fi, amb molt bon criteri no ens va voler deixar sols, i ens va acompanyar fins el final, apart d’arrossegar en MASDI!! ens va asesorar molt be tota l'estona!!
Ara ja ho puc dir “Soc un Biker”, ja he fet el Camí!!
Ens veiem.
Sergiktt

Tota l'estona amb unes vistes fascinants

A vegades no hi havia corriol!!!

Aquest va ser un avituallament liquid!!

En Juli!! Amb pantalonets de atletisme, sense culot i samarreta imperi, i com i va...
No se que fa en David ensenyant la pancha a l'albert, pero en defensa seva dire que els dos son majors d'edat!
;-D

5 comentaris:

CARPY ha dit...

Ets tot un poeta aixo si que val la pena @10

Much ha dit...

Ostres sembla una excursió molt maca. Es per l'altra vanda de la Mola.
Les vistes que jo conec, desde Sant Sadurni de Gallifa o Granera sont també espectaculars.

Sana enveja, companys.

Jo_oN ha dit...

Bona Crònica Sergi!!! M'ha fet molta gràcia lo de la Cara de Flipat... je,je,je... és que no hi puc fer-hi més!!! Em flipa aquest esport i quan és en estat pur encara més com el cap de setmana passat... ;)

Sergiktt ha dit...

En un lloc de l'ampurda on el sol es molt clar.... podria seguir, pero no tinc l'EGB!! ;-D

Much, va ser flipant, hores i hores de corriol!!

Jordi, cara de flipat, dit amb molt de carinyu, vull dir que s'et nota l'emocio.
;-D
Per cert al video d'en David es copsa molt be, l'estil de la sortida, pero s'hauria de ficar el subtitol, aquest rollo dura 2 hores i mitja, per fer-li justicia al Cami, ja que dura mes que la pila de la camera.

Ens veiem.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.