diumenge, 1 de març del 2009

2ª Davidada!!!

Ibp: by Maimekaik

Be nois tanta comèdia, i ja a passat la D-II (Davidada segona),estic una mica indignat, vam estar tota la setmana col·locant trampes anti-trencacames, i no n’he caçat cap! S’han esmunyit entre les pedres com esquirols, I quan repasso els vídeos, veig que nomes he caçat Fun&nyams, menció especial al cabró d’en Kulajy 100% i 0 peus, amb la de trampes que l’hi he fotut. Ni llosa, ni burriaketa, ni la del sot de la remor, els trencas s’ho baixen tot, i en la majoria dels casos, per la variant difícil, apart d’en Jaume que s’ha estat amagant tota l’estona perquè no volia que l’hi enganches cap peu ;-D (Però tinc la foto). La gent de Sant Pol, també ha rendit a un molt alt nivell, jo diria que nomes s’han deixat la llosa del senglar, i la baixada impossible d’en Kulajy, que ara es diu així perquè nomes ell l’ha baixat a sobre la bici “Cabronas”.Em sortit 30, a l’esmorzar érem 23 i em acabat 17, no hi ha agut cap lesió, però han abandonat per averia tots els mosqueters al principi de tot , i alguns Fun&Nyam han preferit no oblidar al Nyam, i ens han abandonat a l’hora d’esmorzar per fer-ho calent, després alguns tenien tard o no volien continuar, però ens ho em passat de puta mare, el nivell crec que ha pujat considerablement de la primera fent una sortida d’Enduro ara si de veritat (Gracies David, per fer aquests megacircuits), i si ho reconec, amb la llosa m’he passat, ha estat una anada d’olla, son els aires de Mataró. Però apart d’això que tenia una bona versió B, tot era baixable i la prova esta en que molts ho em baixat!!! ;D Com sempre que surto amb tots vosaltres m’ho he passat de putissima mare, i he vist caretus d'alguns on s'hi reflexava felicitat, per aixo i molt mes ja tinc ganes de que en David torni a embolicar-me amb algun dels seus projectes.

Ens Veiem.

Sergiktt

La primera pedra "No tiene naa!"

Xerrada global, en David pensant "Tindra prou Flow" ;-D

En Niko tot i no estar fi, sempre demostra bones maneres.

En Jo_on (Jordi de Sant Pol) a la Kulajy Impossible.

Una colla de mirons per veure si m'escabetxino!!

Jo a la llosa del senglar, el que es cregui que no te res, que
postegui quedem i la veniu a fer. JAJAJA ;-D

En Kulajy, no es deixa atrapar a cap trampa, pero va fer unes
declaracions interesants "tinc algu a la panxa com quan competia"

La Kitty amb la ja coneguda paradeta!! Molt bones coques.
Gracies Kitty!!!!

Carajillu per fer pasar el fred, com el jefe.

En Jose fent de les seves.

L'Spicy despres de la guerra!!

I sobre les 12:30 els 17 valents que van acabar, bona hora,
Bona ruta, i molt bona companyia, i podeu detectar que les
baixes entre els Trenca son quasi nules, van guanyar per
Golejada.



En David amb bona tecnica esquiva la trampa!!

El jefe de filas i cau de 4 potes!!

L'aleix control InExtremis!!!

Catacrak Kiku, una altra trampa!!!



Jo_on Power aires de Sant Pol!!!


La setmana que ve em toca LA JORNADA, no tocaré la bici, però es que faig la única activitat que m’agrada mes que l’Enduro!! però també serà una jornada endura dura, m’ho veig a venir!! TITEZ, HEINTZ, Visca l’Empresa!! "la SEMANA Grande!!" A començat. ;-D

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Val la pena fer un avituallament, ja sigui amb entrepans o coques, així veig de primera mà lo sonats que esteu tots(uns més que d'altres).
Fins la propera.

Joan ha dit...

Moltes Felicitats Sergi , David i Kitty!!!

Heu conseguit algo molt gran , no deu haber sigut gens facils esta clar , pero diuen que la ilusió fa moure les muntanyes i per el que estíc llegint així a sigut.

El primer que faré cuan torni al poble será posar-me en contacte amb tú Sergi , ja tinc una bike Enduro entre cella i cella per poder acompanyar-vos en aquestes mega rutes tan besties que us marqueu.

Fins aviat ,de nou , ENHORABONA!!

Anònim ha dit...

olzinelles enduro 1-03-09.TRK index ibp 111,03 21,700 km si vols la resta de informacio o la grafica pasali el correu al de la botiga donda que hi ting que anar a buscar un enganxe cadena.BREDA

Devil- ha dit...

Parecia guapa la ruta, que envidia ;)

Sergiktt ha dit...

Abel, no me jodas que ha ti te huviera gustado venir a una de Enduro, ten en cuenta que en toda la ruta solo havia dos puntos "made in MATARO", lo otro era muy light Enduro para los freemaresme, pero si quereis os la hago en privado!! A, pero la LLosa del senglar, acojona tela!!

BREDA, el meu email es: sergiktt@hotmail.com gracies.

JOAN, T'espero impacient

KITTY, si tia si no veguis que grillats que estan tots ;-D

Devil- ha dit...

La primera piedra paracia que se pudiera saltar al final ;)

Anònim ha dit...

Ha começat i ja tenim el Barça en obert (el podrem veure al garito), negociacions avançades al karting per fer escalfament+pole+cursa i el Pedro Ximenez emparaulat.

I donen bon temps, això no ho para ningú.

Socis, és la setmana!

aleix ha dit...

Heiii, primer de tot la sortida de puta mare,a mi que m'agrada ruta amb va enganxar mott i ara que tinc el menisc fotut pot ser que no pedali tant i faci alguna baixada mes...
I com no l'rgantitzacio (David ,Sergi,i el suport logistic Kiity ) desde prepara les trialeres com l'esmorzar,que per cert el passtis de xoco de la kitty !!impresinant!!
nomes per això ja valia la pena.
Salut a tots.
Aleix

XAVI NOVELL ha dit...

la llosa del senglar ... mariconades.

cap amunt collons!!!

Devil- ha dit...

No funciona el primer video :(

PD: Al menos el enlace :P

Sergiktt ha dit...

Es que todavia no hay enlace :-D
supongo que mañana ya lo podre colgar!! Tengo el PC K.O. y hoy he tenido que hacer de ocupa de un amigo para poder-lo editar, mañana lo pongo en el VIMEO y supongo que por la tarde ya rulara!!!
Nos vemos.

Aleix a veure si es veritat, i exprimirem aquesta lefty ;-D

CARPY ha dit...

Sergi cabronnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
molt bon video llastima que nomes sorto posan peus i anat a peu

Joan ha dit...

Molt guapo el video si señor!!

Va parir l'Aleix com hi ha va nanu....

Algún fiasco sí , però a base d'això s'en aprén....

Collons Trabal casi fas 360º!!

Sergi m'hi has de portar ben aviat , que té una pinta de baixar a fóc que deu ni do!!

No pareu Endurerus!!